Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Pytt i pandemi

Hej Corona, not a pleasure having you over


Herregud, att det måste upplysas att tvätta händerna. Kom igen . Ända sedan mitten på 1800-talet när sjuksköterskan, Florence Nightingale, hade koll på renlighet dvs tvätta händerna så skulle en tro att det i dagens samhälle skulle vara en självklarhet. Inte behövs det väl en pandemi att påminna oss om detta

Vad är värre än själva corona hysterin. Jo, panik. Återigen bevis på att människan i grund och botten är självisk, ja det är vi. Och i panik situationer så märks det tydligare. Bunkra på 3000 kg pasta och alla bönor i världen. Ja, för dig och din familj, eftersom när jorden går under och ni är enda överlevande, så hoppas jag verkligen att just du är den rätta och mest kapabla männsikan att rädda mänskligheten

Skulle det komma till en total haveri, ja då hoppas jag verkligen inte att den som har flest bönor och toapapper sover lugnt i sin källare. Istället borde alla hjälpas åt, vi sitter i samma båt. Är jag naiv som tänker så här. Är jag naiv som inte har hamstrat toapapper. Är jag naiv som har istället bunkrat på med vin.

Gick till min ICA och det känsdes really really creepy. Tomma hyllor. Jag gillar inte känslan. Ingen gör det

Ta situationen på allvar men för Guds skull skapa inte panik

Det är inte viruset som är skrämmande utan det är folk som sprider panik och skräck hos andra.

En av konsekvenserna är minskning av bloddonation! Så, är du frisk gå bli blodgivare, du räddar liv

Isolering är frustreraden och utmattande. Så ring dina nära och kära, skype. Lite oftare än vanligt. Jag vet att det är svenskt att bara samlas vid jul och påsk men nu är det viktigt att visa stöd och empati

Stöd din lokala restaurang/krog. Äta bör man annars dör man, en take-away eller två hjälper mer än du tror

Var snäll mot vården, överbelasta inte i onödan. Jag är rädd att fler männsikor kommer dö av obehandlade hjärtinfarkter och hjärnblödnignar än själva coroa. Stilla din oro , försök. Be human not selfish

Skriv en kommentar

Ida B.

Bästa jag läst om Corona so far!! ❤️ Om alla bara handlar som vanligt så räcker det till alla.

Älskar ditt inlägg!! Mitt i prick! Zorika 😘 du är grym

Katarina D.
· Svar till Karro

<3

Helt rätt 1000000%%%%

❤️✨🙏🏼

Haha klockrent 👏🏼

Kommentera