Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Idag är jag sur

 

Ta eget ansvar!

Ta

Eget

Ansvar

 

Really. Sverige, landet lagom, där vi som fårskallar följer regler och behöver tydliga instruktioner på vad vi får känna och tänka.  Vi lever i vår trygga fyrkantiga bubbla (jag vet att bubblor är runda men du fattar). Helt plötsligt ska vi TA EGET ANSVAR. Whats next, tränga sig framför kön utan kölapp. ANARKIIII

Som vanligt, alltid, så får vi mixed messages, NJA-svar och total otydlighet.

På jobbet fick jag utbildning i Basala hygienrutiner. Det var ett formulär, som var konstruerad på ett sätt att jag trodde först det var ett skämt. Det såg ut som det var ämnat åt dagis barn. Exempel: behöver man tvätta händer. Ja, nej,kanske

HAHAHAHA

Och sedan när man fyllt i allt fick jag diplom. D.v.s om jag skulle råka dö eller bli smittad eller what so ever så har min arbetsplats bokstavligen gjort så att jag får skylla mig själv eftersom jag har DIPLOM och är plötsligt immun och allsmäktig mot all ondska i världen.

Blir så trött på den svenska falska tryggheten. Här ta för dig, men skyll dig själv men du har fri vilja att göra som du vill men det är inte rekommenderat men du är vuxen och myndig bla bla bla 

Jag tar alltid brutal ärlighet framför vita lögner och förskönade historier. Trött på bullshit

Som ni noterar är jag ganska trött på vardagen. Corona situationen påverkar oss alla. Jag har bra dagar. Surrealistiska dagar. Freak out dagar. Torktumlare. Men det är förväntat, ovissheten är triggern och utan en deadline (pun not intended) är livet på paus

Que sera sera.

 

Men bara för att ge extra förvirring, varsågod:

 

Stanna hemma

Alla restauranger ber på knäna att folk ska äta ute

Åk inte kollektivt

SL gråter att de förlorar miljoner

Trängs inte i små rum

Men bussarna är fulla

Läkarna ber er stanna hemma och inte överbelasta

Inga masker eller skydd finns tillgängligt men Vården är skyldiga att ta emot minsta lilla fjärt som brinner till i rumpan

 

För i helvetet. Ta ansvar.

Jag är en av de som är överlycklig att vi inte är i karantän som många andra länder. Att ha lyxen att röra sig fritt MEN snälla, ta ert jäkla ansvar, nu när det är det som gäller.

Jag har ett jobb jag måste gå till. Jag tar bussen och hoppas på att medresenärerna är också folk som måste arbeta, inte åker för att ”ta en utflykt".

Du är inte originell, eller enda personen som är uttråkad och ”less” på hela situationen.

Förstår du hur lyckligt lottad du är.

Ja, jag är sur idag. Men det är fredag. Kylt vin väntar hemma. En varm kram från kock sambon och en massa tv-tittande. Älskar mitt liv och jag vill gärna att den är lång. Så,jag självisolerar så gott det går.

Puss

Skriv en kommentar