Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hollandia

3,7
3 recensioner
Hollandia

Det traditionella konditoriet påstås av många vara utrotat, Hollandia är ett exempel på att så icke är fallet. Som ett av Malmös äldsta konditori har Hollandia fortfarande kvar sin stolthet och genuinitet. Det stora utbudet av kakor och vetebröd som samsas med de maffiga räkmackorna i disken kan lätt leda till beslutsvårigheter.

Användarbilder på Hollandia

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 jun 2020

Hollandias olika kaffesorter och deras hemmalagade bakverk och tårtor som Oftast är lagade av klass A eller ekologiska ingredienser, utmärker konditorin. Det är Malmös bästa Café och konditori trots att det kostar lite mer än andra ställen men klart ”... Visa hela »

29 okt 2016

Malmös bästa kakor och bakverk, men dyrt som kvicksilver. Det är faktiskt värt att unna sig, så stället rekommenderas starkt. Dessutom är det extra mysigt under vintern med en kanna varm choklad.

27 jan 2019

Hollandias ägare meddelade idag att vårt stickgäng, som träffats där en gång i månaden i många år, inte är välkomna längre. De tillåter tydligen inga ”aktiviteter” på fredagar, lördagar och söndagar lä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.