Hollandia

3,7
3 betyg
Café
Hemsida
Hollandia
3,7
3 betyg
Hemsida

Det traditionella konditoriet påstås av många vara utrotat, Hollandia är ett exempel på att så icke är fallet. Som ett av Malmös äldsta konditori har Hollandia fortfarande kvar sin stolthet och genuinitet. Det stora utbudet av kakor och vetebröd som samsas med de maffiga räkmackorna i disken kan lätt leda till beslutsvårigheter.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hollandia Användarbilder

Recensioner av Hollandia

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 okt 2016

Malmös bästa kakor och bakverk, men dyrt som kvicksilver. Det är faktiskt värt att unna sig, så stället rekommenderas starkt. Dessutom är det extra mysigt under vintern med en kanna varm choklad.

27 jan 2019

Hollandias ägare meddelade idag att vårt stickgäng, som träffats där en gång i månaden i många år, inte är välkomna längre. De tillåter tydligen inga ”aktiviteter” på fredagar, lördagar och söndagar lä... Visa hela »

20 jun 2020

Hollandias olika kaffesorter och deras hemmalagade bakverk och tårtor som Oftast är lagade av klass A eller ekologiska ingredienser, utmärker konditorin. Det är Malmös bästa Café och konditori trots att det kostar lite mer än andra ställen men klart ”... Visa hela »