Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Dark & Bright

1,0
2 recensioner
Redigera Dark & Bright
Dark & Bright

I de moderna och trivsamma lokalerna av Dark & Bright erbjuder man många olika typer av behandlingar till alla slags hår, allt från klippning och toppning till förlängning och färgning. Här sitter man inne på kunskapen om världens alla hårtyper och deras specialitet är rakpermanent, mirakelkurer samt rastaflätning. Här använder man sig av produkter från varumärken som Bed Head, Paul Mitchell, Goldwell, Free Nation of Beauty och många fler.

Användarbilder på Dark & Bright Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 jun 2021

Världens sämsta.
Betalade 5000kr för en balayage som inte alls ser ut som balayage. Hon brände mitt hår så illa att jag fick lugg. Håret ser grönt ut istället för blond. Försökte kontakta dom, men dom nonchalera mig till fullo. Jag h... Visa hela »

20 maj 2020

REKOMMENDERAS INTE!

Jag har inte klippt mig i Malmö tidigare så jag letade efter en salong att gå till. Jag hittade Dark and Bright på Let´s Deal, 690 kr för klippning och färgning långt hår istället för 1390 kr. Visst, man kanske... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.