Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Arkitektritade Clarion Hotel & Congress Malmö Live öppnade i maj 2015 och ligger bara en kort promenad från Malmö Centralstation och Malmö Högskola. Med sitt perfekta läge mitt i stan är stället en naturlig mötesplats för stadsbor och internationella besökare, endast ett stenkast från shopping, nöje, uteliv och parker.

Hotellet stoltserar med imponerande utsikt över staden och Malmös egen strand, Ribersborg. Clarion huserar 444 modernt inredda rum av olika slag. Tillgång till gym och wifi samt en dignande frukostbuffé, med ett stort urval av ekologiska produkter, är alltid inkluderat i rumspriset. Vill man lyxa till det ytterligare kan man boka en natt eller två i Zlatansviten eller Superiorsviten på 23:e våningen.

Stället är även ypperligt lämpat för event. Här finns 24 konferensrum med kapacitet för upp till 1 500 personer. Konferensen eller workshoppen skräddarsys efter gästernas önskemål med flexibla lokaler och kreativa lösningar.

Självklart bjuder Clarion Hotel & Congress Malmö Live på kulinariska upplevelser. Marcus Samuelsson, en av världens mest framgångsrika kockar, har tagit fram hotellets två restaurangkoncept. På Eatery Social Taqueria gäller latinamerikanska street food-influenser medan Kitchen & Table bjuder på smaker från New York med skånska råvaror. På söndagarna serveras brunch med nygräddade våfflor, mexikanska influenser och andra smaker från världens olika hörn.

Varva ner efter en dag på stan i Clarion Living Room som bjuder in till avslappnat häng med fokus på konst, musik och design. Tanken är att skapa ett levande hotell som alla kan ta del av.

Användarbilder på Clarion Hotel & Congress Malmö Live Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Clarion Hotel & Congress Malmö Live av Ida B.
  • Bild från Clarion Hotel & Congress Malmö Live av Ida B.
  • Bild från Clarion Hotel & Congress Malmö Live av Ida B.
  • Bild från Clarion Hotel & Congress Malmö Live av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 mar 2020

Jag har bott ett flertal gånger på Live både med familj och ensam och jag har aldrig blivit besviken.

Första gången hade det precis öppnat så det fanns lite barnsjukdomar, men var ändå bra, men med några år på nacken har d... Visa hela »

15 apr 2019

Jag bodde här i två nätter under mars månad. Hotellet är verkligen något alldeles extra! För det första är det enormt stort, tillräckligt stort för att jag skulle gå vilse ett par gånger. Men när man väl gjort det, få... Visa hela »

19 jun 2022

Sämsta hotellet i Malmö!!! Smutsiga rum, gamla kuddar som luktar illa, samt fläckiga täcken. Dålig service. Äcklig mat i kitchen and table och löjligt dyrt för dom små portionerna som serverades. Frukosten var tråkig och trångt och maten var... Visa hela »

20 dec 2016

Grymt trevligt hotell! Känns att det är ett konferenshotell pga otroligt stora ytor, konferensrum och många våningar. Personligen kan jag tycka att det blir aningen opersonligt när det är så stort, och att det var lite glest med personal i de olika utrymmena gjo... Visa hela »

3 aug 2020

Översätt till svenska »

Stayed here in 2017. Had a great time.