DINÉ Burgers

0,0
0 betyg
Redigera DINÉ Burgers

DINÉ Burgers

0,0
0 betyg
Redigera DINÉ Burgers

DINÉ började sin resa redan 2014 i en sjöfartscontainer i Göteborg. Sedan dess har många burgare smashats, och idag är det en etablerad restaurang i flera städer runt om i landet. På menyn hittar du hamburgare tillagade från grunden på svenska råvaror. Här finns något för alla, både klassiska hamburgare, mer nyskapande burgare och vegetariska och veganska alternativ.

Många burgare har tillagats på DINÉ sedan de huserade i en sjöfartscontainer, och idag har de restauranger i flera städer. Här tillagas all mat på plats från grunden, med svenska råvaror. Brödet bakas på plats och köttet mals färskt varje dag och rullas för hand för att bli smashburgare.

Menyn bjuder på både klassiska och nytänkande burgare med spännande smakkombinationer, liksom vegetariska och veganska hamburgare. Till maten serveras öl, vin, cider och läsk – eller varför inte beställa en shake till din burgare? Lunchtid äter du din burgare med mixed fries eller coleslaw, och tryffelmajo och kaffe ingår.

Restaurangen i Malmö hittar du i en ombonad hörnlokal med kakelugn, trämöbler, industrilampor och bar. Slå dig ner i en skinnsoffa, korgstol, runt låga eller höga bord. Äter du hellre hemma kan du beställa takeaway, enkelt genom deras app där du beställer och betalar.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera DINÉ Burgers!

Användarbilder på DINÉ Burgers Visa alla

  • Lägg till bild