V Italiano Moderno

inga betyg
$-$$
Italiensk restaurang
Hemsida
Instagram
V Italiano Moderno
inga betyg
Hemsida
Instagram
V Italiano Moderno i en mening: Skönt kvartershäng som kretsar kring genovesisk pizza, pasta och drinkar.
Typiska rätter: Pizza
Kort om drycken: Vin, öl, cocktails

På V Italiano Moderno på Skomakaregatan skapar man skönt kvartershäng kring pasta, pizza och något svalkande i glaset. Och inte vilken pizza som helst, utan genovesisk sådan, som avnjuts i avslappnad och väldesignad miljö.

Knäpp upp en knapp i skjortan och pusta ut för dagen – här råder konstant en skönt avspänd stämning och ett koncept som kretsar kring pasta, pizza, bärs och cocktails. V:et i namnet står för den romerska siffran fem och symboliserar utforskandet av alla fem sinnen. Här kan vad som helst hända, enligt gänget bakom restaurangen.

Filosofin vad gäller maten på V är att hålla en progressiv linje med kreativa tolkningar av älskade favoriter. Pizzorna, varav de flesta har en bas av tomatsås, toppas med både klassiska och nytänkande tillbehör, och såväl vegetariskt som kött. Till maten serveras vin, öl och alkoholfritt, och som avslutning på middagen finns även söta desserter och kaffe. Vill man bara komma in på lite barhäng och snacks går också det utmärkt.

Den moderna italienska restaurangen har inretts med både soffor och stolar och skapar en inbjudande vardagsrumskänsla där både kortare och längre umgängen välkomnas – från snabba luncher till långa middagar och afterworks med vänner. Den långa, grönkaklade baren och de stora målningarna på väggarna sätter tonen, liksom sammetssofforna och de lummiga växterna.

Föreslå ändringar

Användarbilder från V Italiano Moderno Användarbilder

Recensioner av V Italiano Moderno

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera V Italiano Moderno!