Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

TGI Fridays

2,3
3 betyg
Redigera TGI Fridays

Fridays öppnade sin första restaurang 1965 i New York, och här är det amerikanskt rakt igenom som gäller. Den sydligaste av alla Fridays i Sverige ligger i den gamla saluhallen på Lilla Torg i Malmö. Här hittar du bland annat amerikanska hamburgare, AW-häng, bar och en uteservering mitt i folkvimlet.

Familjär fredagsstämning hela veckan, det är något som amerikanska Fridays vill bjuda på. Hit kommer du för att umgås med vänner och familj över amerikanska rätter som hamburgare, ribs, steaks och maffiga desserter som sundae eller kanske ”Oreo Madness”. Eller kanske behöver du varva ned efter en lång arbetsvecka och köra en afterwork med mat och dryck tillsammans med vänner och kollegor. Den som är törstig hittar bland annat vin, öl och alkoholfria drinkar i baren.

Att konceptet är amerikanskt, det märks även på inredningen som präglas av bruna lädersoffor, bås, tegelväggar, ”stars & stripes” och amerikanska souvenirer. Här kan man bänka sig kring ett bord eller slå sig ner i den loungiga bardelen och följa en sportmatch på storbildsteve. Med sitt hörnläge precis intill Lilla Torg bjuder restaurangen även på en uteservering med gott om folkspaning. Är det lite kyligare väder? Då finns det värmelampor och filtar att värma sig med.

Användarbilder på TGI Fridays Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 okt 2016

Skitdyrt, och så inte värt det. Smakar som vilken ''amerikansk'' mat som helst, men läget och att det är en utländsk kedja gör att priset stiger avsevärt.

16 okt 2020

Fantastiske bøffer har dog aldrig fået sådan en god bøf før :-)

27 sep 2018

Bara massor av fjortisar...

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.