Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Rosen Bar & Dining

0,0 • 0 recensioner
Rosen Bar & Dining

I anslutning till Renaissance Malmö Hotel vid Lilla Torg ligger denna restaurang och lounge som samlar en internationell skara hotellgäster och malmöiter. Hit hittar du för en omtalad cocktail eller något att äta - Rosen serverar dygnets alla måltider och avslutar veckan med afternoon tea och brunchbuffé.

Inne på Rosen möts du av karaktäristiska sammetsfåtöljer och soffor. Här är en bekväm mötesplats för hotellgäster, affärsfolk och förbipasserande som vill äta eller ta något att dricka. Morgnarna inleds tidigt med en frukostbuffé bestående av ett 30-tal kalla och varma rätter, därefter fortsätter dagen med hemlagad lunch i form av fisk, vegetariskt och dagens kötträtt. Den som vill kan även boka ett eget bord i loungen för ett lunch- eller eftermiddagsmöte mitt i stan.

Middagsmenyn inkluderar bland annat av Rosen-klassiker som caesar sallad, club sandwich och köttbullar. Men här florerar inte bara middagsgäster om kvällarna - många afterworkare och andra drinksugna kommer för att besöka den omtalade cocktailbaren. Bakom bardisken blandar skickliga bartenders nytänkande cocktails inspirerade av klassiska motsvarigheter.

Lagom till helgen kan man även göra en paus i shoppingen och flanerandet och ta del av lördagseftermiddagens afternoon tea. Utöver tre olika menyer bestående av scones och andra obligatoriska godsaker erbjuds även bubbel. Veckan avslutas med säsongsanpassad brunchbuffé i två sittningar varje söndag. Allt från kallskuret till varma rätter, dessert och en cappuccino eller latte ingår.

Se även Renaissance Malmö Hotel

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Rosen Bar & Dining!