Namu

4,8
8 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Namu
4,8
8 betyg
Hemsida
Instagram

Jennie Walldén blev "Sveriges Mästerkock" år 2013 och har sedan dess bland annat öppnat Namu, Malmös första koreanska restaurang, tillsammans med maken Jonas. Här får koreanska smaker möta lokala skandinaviska råvaror i den mån det är möjligt för att göra upp en rad olika mellanrätter. Namu satsar på såväl lunch- som middagsservering, och det blir även en del dryck som paras väl ihop med maten. Vägg i vägg ligger lillasyster Gaji, en cocktailbar som precis som Namu sätter en koreansk twist på klassiskt svenska smaker – i dryckesformat. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Namu Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Namu

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 sep. 2023

Wow! Jag har följt Jennie på IG en längre tid och längtat till att få besöka hennes restaurang. Vi inledde med topp cocktail "Jangsho", gjord på gin, fläderblomma, gurka och sichuan peppar, den slank lätt ned. Vi tog sedan en liten handskuren... Visa hela »

28 jan. 2023 · Uppdaterad

Obs! ej för alla.

Fusion koreansk mat med ny nordisk touch signerad Jennie och Jonas Walldén. Små och mellanrätter som lagas med kärlek och till stor del med lokala ingredienser. Även rätter finns som kan delas av två personer i sällskapet -... Visa hela »

20 mars 2023

Fin atmosfär. Bra bemötande. Otroligt goda och välbalanserade smaker. Kul med egen öl som passade fint. Finns inget negativt alls väl värt ett besök och jag kommer definitiv återkomma när jag är i Malmö igen !

25 juli 2023

Mat, vin, service och lokal -allt var bra. Jag åt lunch här. Jag misstänker att de är bättre på middag och jag vill gärna gå hit igen och testa det. Nu saknar jag det lilla extra för att ge en 5:a, men jag hoppas få tillfälle att ompröv... Visa hela »

5 okt. 2019

Otroligt gott!! Åt här med syrran en fredagkväll och blev glatt överraskad av hela upplevelsen. Började kvällen med råbiffen som var magisk & Moa valde ägget också helt fantastiskt. Sedan kom två baobuns in med fläsk som är bland de... Visa hela »

12 juli 2022

Bra mat och bra service

26 mars 2020

Härligt ställe med jättegod mat! Och underbara drinkar! ❤️

20 mars 2023