Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Namu

4,8
4 betyg
Redigera Namu

Jennie Walldén blev "Sveriges Mästerkock" år 2013 och har sedan dess bland annat öppnat Namu, Malmös första koreanska restaurang, tillsammans med maken Jonas. Här får koreanska smaker möta lokala skandinaviska råvaror i den mån det är möjligt för att göra upp en rad olika mellanrätter. Namu satsar på såväl lunch- som middagsservering, och det blir även en del cocktails som paras väl ihop med maten.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 jan 2023

Obs! ej för alla. Fusion koreansk mat med ny nordisk touch signerad Jennie och Jonas Walldén. Små och mellanrätter (finns även rätter som kan delas av två personer i sällskapet - fråga vanlig, kunnig och duktig personalen) som lagas med kärlek o... Visa hela »

5 okt 2019

Otroligt gott!! Åt här med syrran en fredagkväll och blev glatt överraskad av hela upplevelsen. Började kvällen med råbiffen som var magisk & Moa valde ägget också helt fantastiskt. Sedan kom två baobuns in med fläsk som är bland de... Visa hela »

12 jul 2022

Bra mat och bra service

26 mar 2020

Härligt ställe med jättegod mat! Och underbara drinkar! ❤️

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.