Mando Steakhouse & Bar

2,5
2 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Mando Steakhouse & Bar
2,5
2 betyg

Inte vilket steakhouse som helst; Mando är en anrik restaurang som funnits i samma lokaler sedan 1966. Den arkitektritade inredningen, helt i koppar, är från samma tid och ger stället dess unika karaktär. Huvudnumret är självklart steken, men menyn innehåller även en rad varianter av biffar, hamburgare, och ribs. Under den varmare perioden på året är uteserveringen ett gemytligt vattenhål.

Sedan mitten på 60-talet har här serverats kött från restaurangens grillbord. Ställets unika inredning, uppmärksammad i SVT's program K-märkt och tillverkad helt i koppar, ritades av inredningsarkitekten Yngve Elland då det begav sig. I baren framför krogens välanvända stekbord sitter du på de karaktäristiska Y-stolarna, signerade Arne Jacobsen.

För den inredningsintresserade är detta ett guldkorn av historiskt mått, och för den hungrige levererar köket enligt mottot ”Man vet alltid vad man får”. Detta funkar lika bra för barnfamiljer som för affärsgäster och dejtande par. Även om köttet spelar huvudrollen på menyn, kan vegetarianen utan problem äta sig mätt här – samtliga rätter går nämligen att få med tofu eller halloumi. 

Krogens speciella lokal är uppdelad i två angränsande rum, varav det ena är ljust och öppet med brinnande kaminer, och den andra delen klädd i koppar. Sommartid utökas krogen tack vare uteserveringen, där du får folklivet på köpet.

En av ställets paradrätter är planksteken, som tack vare sin frekvens bland gästerna fått en plankometer. Här anges ständigt en uppdaterad siffra på aktuellt antal serverade plankor. Som på alla köttrestauranger bör ett gäng burgare synas på menyn, så även här. Allt kött mals på plats och är likt de andra rätterna hämtade från svenska gårdar.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Mando Steakhouse & Bar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,5
2

Recensioner av Mando Steakhouse & Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Alltså har alltid varit gott och prisvärt utifrån det jag förväntar mig och många gånger bättre. Är du i Malmö och vill ha kött så är detta värt ett besök.

Jag o min man var hos Er idag och skulle äta ute och flera bord var lediga men de var för sällskap med 4-personer enl. personalen. Vi valde då att gå till en annan restaurang och när vi gick förbi Er restaurang igen efter 2 timmar så var det ett flertal gä...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Trevlig personal, god planka och ganska bra priser. Dessutom mysig atmosfär, och centralt läge.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,5
2

Representerar du Mando Steakhouse & Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Mando Steakhouse & Bar?

Vi har klassificerat Mando Steakhouse & Bar som:

  • Cocktailbar
  • Ölbar

Vilken typ av mat serveras på Mando Steakhouse & Bar?

På Mando Steakhouse & Bar serveras bland annat:

  • Kött
  • Europeiskt
  • Steakhouse

Vad kostar det att äta på Mando Steakhouse & Bar?

Mando Steakhouse & Bar ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Mando Steakhouse & Bar uteservering?

Ja, Mando Steakhouse & Bar har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Vilken typ av stämning är det på Mando Steakhouse & Bar?

Vi skulle beskriva stämningen på Mando Steakhouse & Bar som mysig och lite lugnare.

Var ligger Mando Steakhouse & Bar?

Mando Steakhouse & Bar ligger på Skomakaregatan 4, 211 34, Malmö Centrum. I närheten ligger Stortorget, Malmö.