Amanda på Thatsup guidar oss till sina bästa Stockholmstips

Tjena! Amanda Jensen här, Account Manager på Thatsup! En rastlös själ som vill ha nya äventyr helst hela tiden.

Alltid varit en allätare som älskar att testa nya ställen. Jag uppskattar den lokala grillen lika mycket som ett fancy ställe. Det bästa jag vet är däremot smårätter så man kan dela på, då jag även här har en tendens att tröttna lätt, som sagt, en rastlös själ. Jag är också en dessertperson av rang och självutnämnd glassoman.

En av mina favvogrejer är att träffa nya människor! På Thatsup får jag chansen att göra detta varje dag och även upptäcka stadens guldkorn, en riktig drömkombo! 

Var dricker du vin? 
Vina där jag passar på att ta in ett gäng blandade smårätter!!!

Var skvallrar du över en brunch?
En sen lördagsmorgon hittar ni mig på Pom & Flora eller À la Lo café & cantine. Perfekt att de ligger ett stenkast ifrån varandra, då båda är omåttligt populära! Här beställer jag helst in en av varje! Blir ofta avvomackan på À la Lo för den är så stor och god med jalapeño! 


Pom & Flora


À la Lo café & cantine

Bästa parkhänget?
Ivar Los park är en av mina favvoplatser i hela Stockholm! Passar lika bra att besöka solo med en bra bok, som med en dejt! Eller varför inte ett stort kompisgäng och ha en FET förfest i solnedgången!!!


Ivar Los park

Var delar du en pizza? 
La piccola Nonna eller Bananas! Margarita for the win, gärna med extra mycket ost ;) 🧀


La Piccola Nonna

Ställe för en första dejt?  
Boule och Berså. Kul ställe med otroligt läge precis vid vattnet med utsikt över Gröna Lund och Djurgården. Går dejten bra och man vill fortsätta så är det en trevlig prommis till Nytorget där det kryllar av dejtvänliga barer!

Ställe för tjejkvällen?
Racamaca – stort som litet gäng slår Racamaca aldrig fel! De tar inte emot bordsbokning vilket gör att ett besök blir lite extra pirrigt! Goda och innovativa smårätter som man kan dela samtidigt som man beställer in vinflarra efter vinflarra.

Smarrigaste efterrätten?
Man är ju en riktig GLASSOMAN så föredrar en efter-middagen-glass på Snö, pistagen är VÄRD att betala en tia extra för vill jag lova! WOW.

Utomordentlig service?
Ta'ameya! Förutom att du äter stans godaste falafel här så är de riktiga gullegrisar som jobbar här. De gör allt för att du ska få den bästa upplevelsen! Lyckades tajma deras första dag med alkoholtillstånd, så fick man en liten vinprovning helt spontant! Det älskar man ju!

Bästa uteserveringen?
Trädgården. Många förknippar Trädgården med klubb, men jag tycker det är perfekt för AW! Chill stämning, du kan dricka Apperol eller bärs, och även få en burgare på det! Alla får alltid också plats, då det är så stort!

Var tar du helst en promenad?
Södermälarstrand som slutar på Långholmen följt av ett litet sommardopp på det!

En maträtt, ett vin, en drink och ett bakverk för resten av livet. Vad hade du valt?
🥜 Färska vietnamesiska vårrullar med jordnötssås, mums!

🍷 Frida Lund aka "Goda Grejer" har tagit fram Pet-Naten "Haggan" tillsammans med Pompette och Xavier Weisskopf i Loire.

🥃 Muscow Mule – ju mer ingefära desto bättre!

🧁 Lillebrors Krämbulle skulle jag kunna käka till frulle, lurre och middag! 


Lillebrors Bageri