Omaka

3,7
26 betyg
Ölbar
Restaurang
Hemsida
Instagram
Omaka
3,7
26 betyg
Hemsida
Instagram

Bryggerikrogen Omaka drivs av Hedda Spendrup och ska vara ett ställe för alla som gillar mat, dryck och spännande smaker. Här serveras öl från det egna bryggeriet och passande mat att äta till.

Föreslå ändringar

Recensioner av Omaka

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 maj 2022

Fin lokal, trevlig personal och väldigt god öl. Även maten var väldigt god men ganska överprisad.

Menyn består av snacks och ”mellanrätter” men det borde nästan stå snacks rakt igenom. Mellanrätterna är väldigt små... Visa hela »

27 sep 2020 · Uppdaterad

Edit apr 2021: Höjer upp till en femma. Varit här 4-5 ggr nu och det är verkligen ett toppenställe. Alltid bra mat och service och framför allt grym vibe. Missa för fan inte pata negra-toasten.

Sep 2020: Positivt överraskad! Hade inte dessa förvä... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
25 aug 2022

Tredje gången jag äter på Omaka, varje gång tänker jag "varför äter jag inte här oftare". Fast denna gång toppar dem alla! En otrolig välkomponerad meny där alla råvaror och smaker från ta plats. Köksmästaren... Visa hela »

11 sep 2023

Omaka är en bryggerikrog där ölen står i centrum. Vi älskar det faktum att det drivs av en kvinna -ölbranchen är trots allt fortfarande väldigt mansdominerat. Och kanske är det inte så förvånande att det är just Hedda Spendrup som s... Visa hela »

1 maj 2022

Bara en väldigt svag 3:a här tyvärr! Trevlig lokal och spännande öl. Maten är som flera andra skriver god, men ingen smaksensation och SJUKT överprisad. ”Mellanrätterna” som ligger på mellan 165-250 är mer som en munsbit och över på... Visa hela »

26 sep 2023

Sjukt coolt med ett eget bryggeri i samma lokal!!

25 aug 2023

Älskade miljön och stämningen. Maten var god, men dock lite för pricy, det drar ner betyget något.

17 apr 2021

Mat, dryck, vibe 4/5

12 aug 2021

Riktigt bra rakt igenom. Blev rejält förvånad av ljudnivån på musiken dock, hade inte förväntat mig att knappt kunna höra mitt sällskap prata. Behöver komma tillbaka och testa mer för att utmana femman, förhoppningsvis blir det snart.

13 sep 2020

Najs atmosfär och en snygg avskalad lokal.

Maten skiftade i nivå men full pott får svampraviolin, tryffeltoasten och löjrommen. Mmmm. Hamashin och kammusslan var fina men lite tråkiga. Hade kunnat vara riktigt vassa rätter men nådde inte hela väg... Visa hela »

22 apr 2022

Rätterna var fina och smakerna var helt ok. Något saftig pris för små portioner. Servicen var tyvärr inte på topp.

10 jul 2022

Trevligt ställe, god mat men priserna är hutlösa för de små portionerna

8 dec 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Supertrevligt ställe.
För dyrt för vad det är. Spanska foie Gras har en smak av vulgär pate. Liten portion t.ex. Pärlhönsen ett litet nät knappt 100gr åtföljd av 3 ptbouts av hjärtat av kronärtsklint; 195 kr.
😀😂😂 Det här ä... Visa hela »

27 okt 2021

God men salt mat. Väldigt nonchalant personal och dålig service. Väldigt små och dyra rätter som är goda men inget märkvärdigt och inte alls motsvarar priset tyvärr. Det var nog sista gången

29 mar 2021

Fin kvalté på maten och ”rätt” atmosfär. Ingen anmärkning på ölen. På tok för små portioner. Inte prisvärt om man vill bli mätt. Inget bröd att ta upp sås med. Mer typen lyxtapas. Personalen påstod att rä... Visa hela »

21 sep 2020

Jätte trevlig och bra personal, men gå inte dit med förväntningen att bli mätt och belåten. Själva restaurangen hade en bra vibe och var väldigt trevlig, men maten är överpris för de man får. Inte min favorit att gå hem efter man l... Visa hela »

18 okt 2020

En annorlunda och spännande upplevelse för en som gillar öl, många intressanta och speciella sorter.

5 sep 2020

Utmärkt. Väldigt god mat och väldigt bra service. Modern inredning.

3 sep 2020

Innovativa ölsmaker matchar den supervälkomponerade maten. Snygg lokal med hemkänsla och mysfaktor. Tipptoppställe!

2 sep 2020

Bryggeri i innerstan!

Sida 1 av 2