Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Svartvita Rum

0,0 • 0 recensioner
Svartvita Rum

Svart och vitt är precis vad du hittar hos inredningsbutiken Svartvita rum på Kungsholmen. Här samsas trendiga inredningsdetaljer från nya designers med lite mer klassisk formgivning, godis, accessoarer, kontorsmaterial och andra presenter och prylar – alltid i svart eller vitt.

Svartvita Rum ligger mittemot Clarion Amaranten och har en bred mix av svartvita favoriter till hemmet och presenter att ta med sig bort. Här kan man bland annat hitta moderna affischer med svartvitt tryck, vaser, kaffekoppar och ljusstakar, men också tvålar, leksaker och accessoarer för både stora och små. Vissa produkter kommer från nya formgivare på väg upp medan andra är klassiker från väletablerade varumärken. Gemensamt för hela urvalet är att det ska hålla hög kvalitet, inspirera – och vara svartvitt.

Den som är ute efter en enkel present behöver inte leta länge. Här finns allt från kryddor och matoljor till svarta stearinljus och roliga små prylar för barn. Eller varför inte en liten tavla med ett handstämplat ordspråk på; utöver de som redan finns i butiken går det även att beställa en tavla med sitt eget favoritordspråk. Hela butikens utbud uppdateras löpande, så det går alltid att hitta ny inspiration och nya idéer.

Svartvita Rum har även en webbshop där man kan handla deras prylar på nätet (se hemsidan).

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Svartvita Rum!