Austin Food Works

3,8
18 betyg
$$
Amerikansk restaurang
Hemsida
Instagram
Austin Food Works
3,8
18 betyg
Hemsida
Instagram

Detta amerikanska koncept serverar comfort food till lunch och middag. Autentiska smaker med en twist är mottot. Förutom matsal hittar man även en AW-vänlig bar med egen ingång där det serveras öl, vin och drinkar med bland annat bourbon och tequila som bas.

Austin Food Works kombinerar influenser från den multikulturella matscenen i ”the Deep South” med lantlig charm och hickory-rök. Restaurangen stoltserar särskilt med sitt grillade kött och på menyn hittar du rätter som Nashville hot chicken med bacon och våfflor, T-bone steak och Texas chili burger. Som sides kan du välja klassisk amerikansk mac'n cheese, nachos och pommes frites. Skölj ner maten med mexikansk öl eller varför inte testa på en "lagerlita", där man blandat ölen med en margarita.

De retroinfluerade Americana-vibbarna gör sig märkbara så fort man kommer in genom dörrarna. Miljön präglas av industriell stil med rustika träplankor, metallstolar och trendiga ”mason jar”-lampor samt kopparplattor i taket. En imponerande väggmålning föreställer en typisk Austin-solnedgång, som för tankarna till varmare breddgrader.

Stämningen är avslappnad och opretentiös, kännetecknad av den kända Southern-gästfriheten.

Föreslå ändringar

Recensioner av Austin Food Works

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 sep. 2015

Mycket positivt överraskad av Austin Food Works som jag åt middag på igår. Hade inte hört/läst mycket om det alls tidigare, så visste inte mer än att det var Amerika-inspirerat.

Menyn var verkligen sjukt amerikansk. Vilket egentligen inte är... Visa hela »

21 dec. 2017

Mysigt ställe med skön stämning, goda drinkar! God mat, rekommenderar deras corn on the cob!

23 sep. 2021

Betyget är lite "i väntan på" eftersom jag bara lunchat här.

Jag gillar lokalen skarpt. Rustikt och lite designat ruffigt.

Både min och mitt sällskap var nöjda med våra respektive rättet - kanske lite snålt med pommes,... Visa hela »

8 sep. 2021 · Uppdaterad

Tycker verkligen om det här stället. Gemytligt och mysigt och trevlig personal! Bra, vällagad mat och kul meny. Nachosen är otroliga och även räktacosen! Också ett väldigt trevligt ställe att bara ta en öl eller två eller kanske en lagerlita?... Visa hela »

29 apr. 2016 · Uppdaterad

Bra koncept, kul meny och god mat. Jag gillar Austin på något sätt, stämningen är avslappnad och personlig, men leveransen är lite ojämn både vad gäller maten och servicen. De kan blixtra till med popcorn med rökt grisfett (godare än det lå... Visa hela »

4 mars 2019 · Uppdaterad

Lunchen har mer att önska, menyn blir snabbt enformig och seg service under luncherna. Sydamerikansk style. Trevlig liten bar i källaren där det sker Beerpong-turneringar och lite livemusik med jämna mellanrum.

29 okt. 2018

Comfort food gjord med massa kärlek. Hey, sign me up.
Har varit på både både brunch och middag. Bra drinkar (pisco sour och bloody mary minns jag som goda) och ölutbud.

Ett ställe som passar alla, så länge du är i chill-mode och ute eft... Visa hela »

Listad i: Brunch/Helglunch
18 aug. 2023

Uselt! Helt smaklös burgare, inte ett uns av salt eller peppar, inga bestick eller servett, potatismosen kom direkt från kylen, köttet var överstekt. Pommes fritesen var god. Folus låg på alkoholförsäljningen, långsam service, 50 min för maten

18 nov. 2016

Recensionen avser brunchen och vilken brunch det var! Har redan abstinens och vill tillbaka snart.

Efter en tung vecka kräver kroppen comfort food, det är standard, alla vet det. Vad kan vara mer comfort än fet mat och en stark cocktail mitt på dagen. Tur att det var l... Visa hela »

13 nov. 2019

Mycket bättre förr. Va där som en stammis på luncherna sommaren 2018. Detta år har maten inte varit god och mycket snålt.

16 aug. 2018

Jag hade delat ut 5 stjärnor om det inte var för att hjärtat och passionen i maten försvann under sommaren då jag märkt av att det blir ytterst mediokert.

Men snart faller höstlöven ute, passionen är tillbaka, buffalo style duck wings är s... Visa hela »

31 mars 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har rest runt Texas och gått till på bästa äkta BBQ lederna, aldrig har jag försökt bringa så bra som den på Austin mat fungerar. Fällt, det bästa södra stil mat i Stockholm.

16 maj 2021

Amazing! Så bra service, goda drinkar och deras chicken and waffles är ett måste!

31 mars 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Försökte igår jag Texas style vårrullar och kyckling 'n våffla på Austin mat fungerar och jag var bokstavligen i himlen. Det är en väl genomtänkt meny och jag kan inte vänta att gå tillbaka och prova allt annat på menyn. Du kan i... Visa hela »

1 maj 2016

God Mat ! Lite stimmigt på helgkvällen. Fick säga till många gånger till sterssad med vänlig personal. Trevlig intedning!

22 aug. 2023
10 dec. 2015

En gömd pärla!

11 nov. 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

6 maj 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Min man och jag hade en dålig erfarenhet här ikväll. Maten var ok, litet den intetsägande sidan, men vi kunde leva med detta. Vi beställde dessert men ombads istället lämna eftersom våra tidslucka var upp.
Tips: inte inleda ut betalande kunder.
Vi... Visa hela »