Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Austin Food Works

4,3 • 6 recensioner
Austin Food Works

Detta amerikanska koncept serverar comfort food till lunch och middag samt lördagsbrunch. Autentiska smaker med en twist är mottot. Förutom matsal hittar man även en AW-vänlig bar med egen ingång där det serveras öl, vin och drinkar med bland annat bourbon och tequila som bas.

Austin Food Works kombinerar influenser från den multikulturella matscenen i ”the Deep South” med lantlig charm och hickory-rök. Restaurangen stoltserar med en speciell guacamolestation och på menyn finns rätter i stil med krispig kyckling, BBQ-grillat och reuben sandwich. 

De retroinfluerade Americana-vibbarna gör sig märkbara så fort man kommer in genom dörrarna. Miljön präglas av industriell stil med rustika träplankor, metallstolar och trendiga ”mason jar”-lampor samt kopparplattor i taket. En Austin-solnedgång är oförglömlig och vintageträdgården bjuder på en imponerande väggmålning som för tankarna till varmare breddgrader.

Stämningen är avslappnad och opretentiös, kännetecknad av den kända Southern-gästfriheten.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Carl J.

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har rest runt Texas och gått till på bästa äkta BBQ lederna, aldrig har jag försökt bringa så bra som den på Austin mat fungerar. Fällt, det bästa södra stil mat i Stockholm.

Adam L.
Magnus Å.

Bra koncept, kul meny och god mat. Jag gillar Austin på något sätt, stämningen är avslappnad och personlig, men leveransen är lite ojämn både vad gäller maten och servicen. De kan blixtra till med popcorn med rökt grisfett (godare än det lå... Visa hela »

Maria A.

God Mat ! Lite stimmigt på helgkvällen. Fick säga till många gånger till sterssad med vänlig personal. Trevlig intedning!

Hanna J.

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Försökte igår jag Texas style vårrullar och kyckling 'n våffla på Austin mat fungerar och jag var bokstavligen i himlen. Det är en väl genomtänkt meny och jag kan inte vänta att gå tillbaka och prova allt annat på menyn. Du kan i... Visa hela »

Nathalie A.

En gömd pärla!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

Maja O.

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Min man och jag hade en dålig erfarenhet här ikväll. Maten var ok, litet den intetsägande sidan, men vi kunde leva med detta. Vi beställde dessert men ombads istället lämna eftersom våra tidslucka var upp.
Tips: inte inleda ut betalande kunder.
Vi... Visa hela »

Så tycker pressen

4 av 6 · SvD Mat & Vin · 2016-06-09

“Vi väljer att starta med välfriterade majschips med guacamole, mexikansk hey spenatdipp som serveras med flat bread av surdeg samt välkryddade och krispiga kycklingvingar. Det snålas inte på fint hackad jalapeño, en ingrediens som dominerar upplevelsen av Austin Food Works på ett positivt sätt.”

3 av 5 · Metro · 2016-04-29

“Guacamolen är till exempel lätt de godaste jag ätit i Sverige. Härlig syra, bra crunch, som att sitta på South Congress och sippa på en Lone Star.”

3 av 5 · DN Krogkommissionen · 2016-02-19

“Med små medel skulle den bredbenta jänkaren Austin Food Works kunna bli värd en rejäl omväg”

3 av 5 · Aftonbladet · 2016-01-19

“Klassikern chicken ’n’ waffles bjuder på saftiga bitar av friterad kyckling och rejäla våfflor, rökt bacon, jalapeño pickles och lönn-sirap. Det blir höga poäng på sydstatsromantiksskalan.”