Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Babel Bazaar

4,0
2 recensioner
Babel Bazaar

Babel Bazaar huserar i Babel Deli Hornstulls gamla lokal, och med samma ägare blir det ett nytt tillskott i syskonskaran. Här serveras äkta shawarma, nyfriterad falafel och meze med smaker som påminner om en myllrande matmarknad i mellanöstern. Bland dryckerna hittar du bland annat läskande drycker, ett handplockat urval av folköl och te.

Se även Babel Deli Vasastan

Användarbilder på Babel Bazaar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Babel Bazaar av Charlotte A.
  • Bild från Babel Bazaar av Charlotte A.
  • Bild från Babel Bazaar av Annelie V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jan 2019

Rätt så nyöppnade Babels bazaar i Hornstull levererar väldigt god Meze, shawarma och falafel. Var här en lunch (smällfullt)! Men personalen var gullig och snabb att lösa platser. Kommer lätt tillbaka hit för take away. Min favorit var mixtallriken på... Visa hela »

8 feb 2019 · Uppdaterad

Mellanöstern skämmer bort oss med några av de ljuvligaste kryddsättningarna, smakerna och dofterna som finns. Babel Bazaar gör det också och här hittar du allt från äkta shawarma, kryddig falafel, meze, dadlar, piroger och sallader riktligt med persilj... Visa hela »

Listad i: Mellanöstern