Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Babel Bazaar

3,3
7 betyg
Redigera Babel Bazaar

Babel Bazaar huserar i Babel Deli Hornstulls gamla lokal, och med samma ägare blir det ett nytt tillskott i syskonskaran. Här serveras äkta shawarma, nyfriterad falafel och meze med smaker som påminner om en myllrande matmarknad i mellanöstern. Bland dryckerna hittar du bland annat läskande drycker, ett handplockat urval av folköl och te.

Se även Babel Deli Vasastan

Användarbilder på Babel Bazaar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Babel Bazaar av Charlotte A.
  • Bild från Babel Bazaar av Charlotte A.
  • Bild från Babel Bazaar av Annelie V.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 feb 2019 · Uppdaterad

Mellanöstern skämmer bort oss med några av de ljuvligaste kryddsättningarna, smakerna och dofterna som finns. Babel Bazaar gör det också och här hittar du allt från äkta shawarma, kryddig falafel, meze, dadlar, piroger och sallader riktligt med persilj... Visa hela »

Listad i: Mellanöstern
29 jan 2019

Rätt så nyöppnade Babels bazaar i Hornstull levererar väldigt god Meze, shawarma och falafel. Var här en lunch (smällfullt)! Men personalen var gullig och snabb att lösa platser. Kommer lätt tillbaka hit för take away. Min favorit var mixtallriken på... Visa hela »

18 jan 2023

Stabilt lunchställe, här vet man vad man får och blir inte besviken.

14 maj 2021

Ibland får jag sug efter tabbouleh så jag gick till Babel, som inte hade tabbouleh men halloumi bowl. Jag visste inte att halloumi kunde vara så läcker! Mätt och lycklig och med doggy bag - det var jättemycket mat!/Birgitta, 81 år.

24 aug 2020

Beställde en shawarma wrap, köttet var dock torttt, kallt och smaklöst. Ingen hit alls

24 jun 2020

Köttet var nästan kallt, smaken på shawarman var inte bra och jag fick koriander i min sallad trots att det skulle vara utan koriander. Portionen var som för ett barn och ärligt talat är det den sämsta restaurangen jag har ätit på länge.

28 jan 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.