Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bardot

3,6
13 recensioner
Redigera Bardot
Bardot

På Bardot några steg från Dramaten flödar det av sydeuropeiska och amerikanska influenser. Inspirationen kommer inte minst från restauranger i Paris och New York, och här kan man både äta klassiska rätter och ta en stilig drink i baren.

Bardot slog upp dörrarna i Collage gamla nattklubbslokaler 2016 och förvandlade stället till en sober restaurang med bruna sammetssoffor, vita dukar, mahognyfärgade väggar och svartvita fotografier. Stilen är klassiskt elegant och det är även rätterna på menyn – här serveras bland annat ostron och hummer samt fisk- och kötträtter från Sydeuropa och USA. Lunchmenyn bjuder dessutom på en och annan svensk husmansklassiker.

I restaurangens intima lilla bar serveras bland annat champagne och klassiska cocktails med en blinkning till Hemingway. För den som vill kombinera drycken med något att äta erbjuds även en barmeny med ostar, charkuterier och större rätter som högrevsburgare. Här kan man slå sig ner lite mer spontant vid den svarta marmordisken och insupa atmosfären. För sällskap som vill äta lite mer avskilt har restaurangen även ett chambre separée.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
17 okt 2018

Jävlar vad jag gick igång på det här stället. Svårt att säga varför men tyckte miljön och stämningen av sjukt nice. Skall sägas att jag var här med ett sällskap om ca 10 killar en lördagskväll, vilket såklart kan hö... Visa hela »

27 okt 2019

Blev förvånad av hur bra och härligt detta ställe var! Jag har dragit mig för att gå hit då jag mest minns det från tidig 20 års ålder då klubben Vardagsrummet huserade här.

Väldigt god mat, härlig stämning o... Visa hela »

16 feb 2018

Lunch på trevliga Bardot.

9 nov 2018

Tjusig atmosfär med sofistikerade detaljer. Dunkel belysning med glödande mahogny som omger hela stället i en väldigt behaglig miljö. Finns en bar.
Ljudnivån är BRA. Man pratar ostört trots full lokal.
Servicen är proper och uppmärksam. Fr... Visa hela »

12 feb 2021

Så trevligt tillskott i krog-stockholm. Charmig miljö, god mat överlag, bra drinkar, trevlig vinlista. Återkommer! Synd att de behöver ha stängt i Covid tider.

6 nov 2018

Jag älskar känslan på Bardot, det känns lyxigt, sofistikerat, elegant. Trots att det ligger mitt i händelsernas centrum är det lite gömt, vilket bidrar till den exklusiva känslan. Här är det klassiska smaker i glasen och på tallriken, lika tre... Visa hela »

5 jul 2017

Blev positivt överraskad av Bardot. Sjukt trevligt ställe, där tempot och volymen ökar under kvällen. Litet och intimt, gillade det verkligen skarpt. Maten är relativt klassisk, inga större överraskningar, och det jag åt var gott. Enda negativa var vä... Visa hela »

4 maj 2019

Förnyat besök på Bardot igår fredag 3:e Maj som bargäst, de hade tagit in dj med tema Ibiza party, vilket drag det var, riktigt bra musik, smockat med folk och bra stämning, fortsätt så och ta in en bartender till i baren, man hinner bli av med salongsberus... Visa hela »

5 nov 2016

Underbart god mat och härlig atmosfär! 👌

16 jan 2019

Väldigt trevlig inredning och skön atmosfär. Ljudnivån är ok, men berodde nog mest på att det ej var så mycket folk. Maten är dock inte bra. Vi åt en tryffel-carbonara som var galet salt och inte speciellt god i smaken, tryffeln kom inte fram och rä... Visa hela »

1 dec 2016

Wow, vilket ställe! Fantastisk service och riktigt, riktigt trevlig atmosfär och inredning. Pilgrimsmusslan till förrätt som kanske inte helt va i min smak, men lammet till varmrätt vägde absolut upp. Bra ljudnivå, skulle gärna ta en tjejmiddag här innan... Visa hela »

21 mar 2019

Fantastisk mat och miljö, väldigt internationellt. Värt ett besök

23 dec 2019

Vi var ett större sällskap (12personer) som bokat bord långt i förväg. När vi kommer till restaurangen visar det sig att bordet inte är klart och sällskapet som sitter vid vårt bord beställer in nya drinkar när vi väntar, det slutar med a... Visa hela »

Så tycker pressen

4 av 6 · Nöjesguiden · 2017-03-23

“Vi går istället lös på en handfull Pata Negra-kroketter för 75 kronor, en mycket trevlig inledning.”