Chez Jolie

4,1
16 betyg
Fransk restaurang
Chez Jolie
4,1
16 betyg

Bakom Chez Jolie står Mikael Einarsson, tidigare kökschef på Brasserie Astoria. Här serverar han sin egen tolkning av exklusiva franska smaker. Chez Jolie betyder "hemma hos Jolie" och influenserna kommer från lantlig fransk mat såväl som från lyxig storstadsbistro.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
16
Google-logo
Google
4,4
112

Recensioner av Chez Jolie

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Uppdaterad recension 2024: Varit här igen och höjer betyget till en fyra. Hade en riktigt trevlig brunch nyligen. Maten bra, även om det inte är något man faller av stolen av. Service trevlig. Sen tycker jag det absolut bästa med stället är miljön. Vä...

Luxury deluxe! Inredning, omgivningen och stämningen är helt fantastisk! Varje millimeter är så vacker och detaljerad och man vill fota varenda liten vilken, är 100% ett Mimmi ställe!
Har hittills bara varit här och tagit drinkar
Och småäter po...

·

Uppdatering Maj -24: Drygt ett år efter förra middagen är vi här igen. Landar på samma antal stjärnor, det är gott men servicen sviker igen. Nonchalant och ointresserad, bad bl a om ett halvt glas vin efter det första eftersom jag körde bil, då fi...

Oj vilken härlig vibe!! Har spatserat förbi så många gånger (nästan varje dag hem från jobbet) och alltid tänkt att det ser så härligt ut. Idag gjorde vi slag i saken och gick hit för en lunch.

En kvartetskrog i high-end segementet...

Chez Jolie bjuder på fransk elegans med en vibb. Tänk high end kvarterskrog. Perfekt för tex en mammadejt med föreställning på china teatern och en middag en stenkast bort. Eller vad som helst mitt i stan.

Maten då? Ja. Tänk typiskt franskt. Vi de...

Ljuvliga lokaler, perfekt läge. Maten mycket god, ville egentligen smaka på allt. Riktigt goda drinkar. Servitören verkade stressad, drog ner helheten litet. Hade väntat mig en mer välkomnande service.

Älskar miljön, lyxig och känns lite som du är i Paris. Känns som det är lite beroende vilken servitör du får. Men vår, levererade service utöver det vanliga👌. Jag tycker maten var god. Grym Gös carpaccio, gott kött, ok crêpes tå...

Äntligen tog jag mig till Chez Jolie, inte en dag försent! Denna gång för lunch.

Otroligt fin och elegant lokal, lyxig! Servicen var klockren takt igenom, från hovmästaren som tog emot oss till att notan kom ut.
Vi partade loss på en trerätter...

Har nu besökt Chez Jolie 3 gånger för middag. Maten ger jag en 3a, god men ingenting speciellt. Förrätterna är godare än varmrätterna i mitt tycke. Gratinerat ostron, ankrillet och carpaccio på hälleflundra är favoriter. Även patén...

För mycket lyx för min del men alltså godaste potatismoset jag ätit! Varit på middag och lunch och maten har alltid levererat. Bra och innovativt alkoholfritt utbud.

Lokalen är vacker, trevlig hovmästare. Men maten var bara OK. Servitören riktigt trött. Drinkarna goda. Hade höga förväntningar, blev delvis besviken. Synd.

Vi firade St.Nicolaus på ”chez Jolie”.
Efter ett trevligt välkommen av hovmästaren drack vi en aperitif vid baren. Bartendern var mycket gästvänlig. När vi satte oss vid bordet kom en stilfull kypare med menyn och bevarade våra frågor proffe...

Enastående restaurang med service på högklass! Väldigt smakrika maträtter. Rekommenderas!

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
16
Google-logo
Google
4,4
112

Representerar du Chez Jolie?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Chez Jolie?

På Chez Jolie serveras bland annat:

  • Franskt

Var ligger Chez Jolie?

Chez Jolie ligger på Ingmar Bergmans gata 2, 114 34, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).