Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Brasserie La Colline

La Colline på Götgatsbacken drivs av ägaren bakom Tranan och här serveras medelhavsrätter och ett stort urval av viner med fokus på naturviner. Modernt och lekfullt är ledord.

Användarbilder på Brasserie La Colline Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brasserie La Colline av Fredrik J.
  • Bild från Brasserie La Colline av Katarina D.
  • Bild från Brasserie La Colline av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 aug 2018 · Uppdaterad

Riktigt god mat och snygg lokal. Satt på satellituteserveringen på Götgatan en sommarkväll och hade en allmänt bra upplevelse. Åt pimientos till förrätt, gnudi till varmrätt och en kaffeglass till efterrätt. Den bästa rätten var dock sä... Visa hela »

7 dec 2018 · Uppdaterad

Fräsch, ljus och välkomnande lokal. Livligt, skramligt, trångt och högljutt. Liv och rörelse överallt. Klientelen får en att tro att man befinner sig i Vasastan och inte på söder.. Kort meny, maten är fint presenterat. Rena och välbalanserade... Visa hela »

17 nov 2017

Har hunnit äta både lunch & brunch här ett par gånger och det är precis så bra som man förväntar sig att det skall vara. Snygg inredning, kunnig samt trevlig personal, riktigt bra mat och de rätter man kan förvänta sig! Allt finns som man... Visa hela »

9 sep 2019

Snygg lokal, god mat och vin och bra location. Ibland lite seg service, men inget större problem om du har bra sällskap!

10 jul 2019

De gånger vi varit här har varit precis vid öppning eller innan middagsrushen. Mycket lugn och härlig miljö. Maten smakar mycket bra. Liten men fin meny som passar de flesta.

Listad i: Söder
22 dec 2017

La Colline är en rätt klassisk krog i den bemärkelsen att den inte präglas av en typisk hippfaktor men ändå har stil. Menyn är relativt liten, maten vällagad och vinintresset stort. Personalen är trevlig och inredningen (som verkligen är fin) bidrar... Visa hela »

22 aug 2018

Noga utvald och kort meny, några snacks, mellanrätter och 3 varmrätter. En kött, en fisk och en vegetarisk. Menyn byts och väljs noggrant efter årstid osv. Jag tog i alla fall deras fisk som då var en tonfisk, förmodligen den godaste jag ätit någ... Visa hela »

16 apr 2019

Jag vill verkligen gilla det här stället. Restaurangen är trevlig och personalen likaså.

Vi var fyra som först delade på några smårätter och sedan två huvudrätter.

Smårätterna pendlade från riktigt bra (pu... Visa hela »

6 jan 2018

mediokert, känns som ett trött östermalmskoncept på söder. dock bättre än övriga krogar i backen. kommer med tiden bli bättre tror jag.