Dirty Taco Hornstull

4,5
8 betyg
Restaurang med streetfood
Hemsida
Instagram
Dirty Taco
4,5
8 betyg
Hemsida
Instagram

Allt började i värmländska Karlstad, där gänget bakom Dirty Taco först började experimentera med den folkliga klassikern och fredagsfavoriten – tacon. Med inspiration från Youtube och Netflix skapade de sina egna fusiontacos med smaker från hela världen. Idag finns de bland annat i Hornstull centrum.

Fusiontacos med smaker från hela världen – det är Dirty Taco. När de först började experimentera blev de snabbt så nöjda med resultatet att de ville dela dem med alla. Sedan dess har det blivit många tacos. En del är på menyn än idag, andra inte, men de fortsätter att experimentera fram nya kombinationer i köket. Något som består är dock att noga utvalda råvaror möter spännande smakkombinationer till en meny med såväl kött, fisk och skaldjur som vegetariska och veganska tacos. På menyn står också sides som nachos, pommes och egna såser.

Dirty Taco må ha sina rötter i Värmland, men det var i Stockholm som de första restaurangerna öppnade. Enheten i Hornstull är liksom de andra inredd med naturmaterial, lugna färger och böjstolar i trä. Stora fönster ger utsikt mot Hornstulls myller, och tacos serveras på löpande band i ljus och fräsch miljö.

Gänget bakom restaurangerna resonerar att deras taco inte bara är en taco, utan ska vara streetfood tillagad med en stor dos kärlek och råvaror av hög kvalitet. Kreativitet och nyfikenhet är det som driver dem, tillsammans med stoltheten och strävan efter kvalitet.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Dirty Taco Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Dirty Taco

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 aug 2023

Jag vet inte, jag kanske bara är för mycket tacopurist, men har svårt för hela fusion/cross over-grejen.

Det sagt var en av de bästa tacos jag ätit en Kolgrillad Korean BBQ taco i Costa Rica.

Inget fel på smakerna, men jag vill nog att en taco s... Visa hela »

11 maj 2023

Fräscht och trevligt för att vara ett lite mer snabbmatshak. Veganutbudet var bra och ett plus att de har rättigheter. Maten var god men den kunde dock varit lite varmare, klart godkänt.

9 aug 2023

Grymt gott och prisvärt

9 aug 2023

Soft ställe med skön atmosfär och GRYMMA tacos!

9 aug 2023
9 aug 2023
9 aug 2023
15 sep 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

9 aug 2023

Otroliga tacos och skön stämning!
Ett stort plus att det är så fräscht i lokalen och personalen är tio poäng!
Sticky Chicken och Shrimp är favoriterna! 🫶🏼

18 jul 2023

Rekommenderar starkt! Godaste tacosen vi ätit😍 Trevlig personal och så mysigt ställe! Vi var där med familjen och barnen älskade också maten! Alla måste testa👌🏻 10/10🌮