Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eatery Social Skanstull

1,5 • 2 recensioner
Eatery Social Skanstull

Inne i den ljusa lobbyn på Clarion Hotel Stockholm huserar Eatery Social, stjärnkocken Marcus Samuelssons matkoncept som är influerat av gatorna i latinamerika. Här finns även två barer med stor förkärlek för tequila, mezcal och pisco.

Oavsett om du är hotellgäst eller local kan du räkna med att få en ordentlig smakbit av Syd- och Centralamerika på Clarion i Skanstull. Sedan 2016 är det Marcus Samuelsson som står för de latinamerikanska smakupplevelserna här. Menyn innehåller bland annat rätter som hemgjorda tortillas, tacos, ceviche och grillat kött. Eller vad sägs om en sydamerikansk hamburgare?

Bortsett från 140 sittplatser inomhus har restaurangen en uteservering med loungeavdelning mitt i Söderpulsen. Mitt i lokalen huserar baren som också den flödar av latinamerikanska influenser. Här serveras såväl cocktails, öl och vin som ett generöst utbud av tequila, mezcal och pisco. Man har även tagit fram en ”Cerveza Local” tillsammans med hantverksbryggeriet Stockholm Brewing Co. Signaturdrink är den klassiska margaritan. Komplettera med en bit mat, kör en afterwork eller svalka dig med ett glas på uteserveringen – det här är en mångsidig mötesplats och baren står öppen under hela dagen.

En trappa upp från Eatery Social ligger Vatos, en cocktailbar med sydamerikanska cocktails och panoramavy över södra Stockholm. Baren är öppen onsdagar till lördagar. Här hålls även cocktailskolor för grupper som vill lära sig mer om de latinamerikanska smakerna och hur man själv slänger ihop en Margarita eller Pisco Sour.

Se även Clarion Hotel Stockholm, Elements Spa

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Linnéa H.

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

den långa-kokta kötträtt var ok, men den guacamole (som vi betalade 35 extra för) var en liten golfboll-storlek skvätt färdiga klistra (inga bitar av färsk avokado) och mycket lite krydda och tortillachips var kall och verkade som om de kom direkt från en på... Visa hela »

Fredrik J.

Så tycker pressen

3 av 6 · SvD Mat & Vin · 2016-09-01

“Menyn är fantasifull och spänner över stora delar av Latinamerika, med en djupdykning i det mexikanska och peruanska köket.”

4 av 5 · Aftonbladet · 2016-07-22

“Härlig mötesplats som ger mersmak”