Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Eatery Social Skanstull

2,7
13 betyg
Redigera Eatery Social Skanstull

Inne i den ljusa lobbyn på Clarion Hotel Stockholm huserar Eatery Social, stjärnkocken Marcus Samuelssons matkoncept som är influerat av gatorna i latinamerika. Här finns även två barer med stor förkärlek för tequila, mezcal och pisco.

Oavsett om du är hotellgäst eller local kan du räkna med att få en ordentlig smakbit av Syd- och Centralamerika på Clarion i Skanstull. Sedan 2016 är det Marcus Samuelsson som står för de latinamerikanska smakupplevelserna här. Menyn innehåller bland annat rätter som hemgjorda tortillas, tacos, ceviche och grillat kött. Eller vad sägs om en sydamerikansk hamburgare? På vardagar serveras även lunch och på lördagar à la carte-brunch.

Bortsett från 140 sittplatser inomhus har restaurangen en uteservering med loungeavdelning mitt i Söderpulsen. Mitt i lokalen huserar baren som också den flödar av latinamerikanska influenser. Här serveras såväl cocktails, öl och vin som ett generöst utbud av tequila, mezcal och pisco. Man har även tagit fram en ”Cerveza Local” tillsammans med hantverksbryggeriet Stockholm Brewing Co. Signaturdrink är den klassiska margaritan. Komplettera med en bit mat, kör en afterwork eller svalka dig med ett glas på uteserveringen – det här är en mångsidig mötesplats och baren står öppen under hela dagen.

En trappa upp från Eatery Social ligger Vatos, en sydamerikansk cocktailbar som kan abonneras för speciella tillfällen.

Se även Clarion Hotel Stockholm, Elements Spa

Användarbilder på Eatery Social Skanstull Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Eatery Social Skanstull av Sarah A.
  • Bild från Eatery Social Skanstull av Claudio V.
  • Bild från Eatery Social Skanstull av Ida B.
  • Bild från Eatery Social Skanstull av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 maj 2022

Härlig atmosfär och mycket bra service.

Girls night out börjar alltid med maten! Vi beställde en tre rätters middag samt margaritas till.

Förrätt inget annat än klassikern tortilla chips och guacamole 🥑 som var to die for. Till huvudrä... Visa hela »

15 nov 2017

Jag var på Eatery tillsammans med mina kollegor (vars recensioner ni nog kan urskilja) igår. Fick superbra service från en charmig och duktig tjej som tog hand om oss. Jag har tidigare bara varit här på en presslunch när de öppnade. Det var mitt på ljusa... Visa hela »

10 feb 2020

Här hamnar jag ofta eftersom det ligger väldigt nära mitt jobb. Har blivit både lunch, middag och en och annan AW.
Det som är lite trist är att jag bara hamnar här just för att det har ett bra läge - precis mellan jobbet och tunnelbanan. Hade det le... Visa hela »

10 apr 2019

Stannade till här en lördags eftermiddag för att ta en drink med större sällskap innan middag. Hade nog rätt höga förväntningar på stället på grund av vad jag läst innan och bilder jag sätt. Var inte besviken men trodde lite mer... Visa hela »

26 mar 2019

Eatery Social var tyvärr en riktig besvikelse. Smakade lite bränt och ibland gick inte smakerna ihop. Churros var lite degiga. De godaste var sötpotatis pommesen. Jag kan tänka mig att det är ett bra ställe för aw.

12 jun 2016 · Uppdaterad

Uppdatering november 2017: Nu har jag varit tillbaka och alla logistiska problem i köket var borta. Servicen, stämningen och lokalen är riktigt bra. Maten är god men ingen direkt wow-upplevelse.

Förhoppningsvis är det öppningsnerver men det är inte my... Visa hela »

5 mar 2021

God mat! Ojämn service och väldigt kallt pga stark luftkonditionering.

15 nov 2017

Tycker verkligen Clarion har lyckats med sitt sydamerikanska koncept Eatery. På a la carten finns allt ifrån hårda och mjuka tacos, ceviche och churros med glass och chkloadsås. På dryckessidan hittar man klassiker så som margaritas till mer nytänkande cockta... Visa hela »

21 nov 2017

Miljö, atmosfär och service var mycket bra. Jag åt ett par olika tacos, flankstek till huvudrätt och en (och en halv) churrodessert. Tacon med lamm, ananas och matbanan var kvällens favorit för min del. Flanksteken var tyvärr ganska överkörd, endast en a... Visa hela »

28 nov 2017

Så kul med ett bra ställe i Skanstull! Verkar som de är alerta och vill hänga med. Var här för 1 år sedan och även fast det såg bra ut då var det ännu bättre nu.
De har 2 ställen, ett i entréplan där man både... Visa hela »

9 aug 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

den långa-kokta kötträtt var ok, men den guacamole (som vi betalade 35 extra för) var en liten golfboll-storlek skvätt färdiga klistra (inga bitar av färsk avokado) och mycket lite krydda och tortillachips var kall och verkade som om de kom direkt från en på... Visa hela »

13 jun 2021

Översätt till svenska »

Where to start.
Ceviche is not supposed to be served with shrimps - never. The shrimp used are the one from a can, I could taste the conservatives in them. The salmon was not fresh or used great parts of salmon in the ceviche. Leche the Tigre had no flavour or sting to it.
Sweet potato fri... Visa hela »

25 nov 2020

Väntade över en timme utan att få maten. Fick då en usel chark och varmrätten var helt försvunnen. Gick istället därifrån. Mailade flera gånger utan gensvar. Pinsamt. Dålig service, dåligt bemötande, dåligt! VARNING. Gå... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.