Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Folkbaren

4,0
4 recensioner
Folkbaren

Folkbaren öppnade i slutet av 2008 och ligger vägg i vägg med Folkoperan. Här ryms en matsal och två populära barer som snabbt fylls upp med folk på kvällarna. Barmenyn är en sammanfattning av matsalens ganska stora franska meny.

Användarbilder på Folkbaren Visa alla

  • Lägg till bild
  • Råraka med löjrom – Bild från Folkbaren av Lisa S.
  • Röding med palsternackspuré och vitvinssås – Bild från Folkbaren av Lisa S.
  • Bild från Folkbaren av My J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 okt 2018 · Uppdaterad

Väldigt härligt och trevligt ställe! Vår servitris var dock ny och lite förvirrad, men det drog inte ner upplevelsen alls. Om än att allt tog lite längre tid, men sällskapet gjorde att vi knappt märkte av det, vi hade så himla roligt som det var! M... Visa hela »

20 sep 2020

Folkbaren = en favorit som varmt rekommenderas. Här finns en härlig uteservering sommartid, en nedervåning för barhäng och en övervåning med matsal och soffor att vänta i.

Jag gillar att starta kvällen i loungdelen på övervåni... Visa hela »

4 okt 2018

Härligt ställe men härlig stämning!! Nedervåningen perfekt för en drink eller liknande, sitta och mingla med trevligt sällskap eller andra man träffar där.
Även besökt stället i Större sällskap med förbeställd mat,... Visa hela »

Listad i: Mysigt i mörkret
23 jan 2019

Grymt AW ställe. På nedervåningen sitter man i baren eller vid barbord och dricker cava för 60 kr glaset. På sommaren ligger solen på till 17, så är man lite snabb från jobbet och har lite tur med plats kan man hamna på en solig uteservering!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

21 apr 2016

Livets sämsta bemötte av en kort snubbe, troligen ägaren. Haha, liveeeets!