Franky's Tegnérgatan

4,6
22 betyg
Redigera Franky's Tegnérgatan

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Franky's Tegnérgatan

4,6
22 betyg
Redigera Franky's Tegnérgatan

Franky's gjorde från början succé som NYC-inspirerat gatukök på Sveavägen. Numera är de kända för sina amerikanska högrevsburgare gjorda på svenskt kött.

Se även Franky's Södermalm

Användarbilder på Franky's Tegnérgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Franky's Tegnérgatan av Karin J.
  • Lafayette singel med riktigt goda pommes. Tryffeldipp såklart!  – Bild från Franky's Tegnérgatan av Jenny Q.
  • Bild från Franky's Tegnérgatan av Jenny Q.
  • Bild från Franky's Tegnérgatan av Katarina D.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2023

Hit går du för vasastans saftigaste burgare och trevligaste service! Restaurangen är liten men finns ofta plats och perfekt burgare för take away.

21 maj 2015 · Uppdaterad

Edit: Har varit och testat nu igen när de bytte lokal, och kan inte säga att det har förändrats något, i så fall bara bättre! Håller Frankys som topp 5 i Stockholm, kanske till och med topp 3.

Wow, vilket positiv överraskning. Har hört e... Visa hela »

8 dec 2018

Burgaren och pommes är en solklar 5a! Men helheten som krävs för att jag ska ge det finns inte riktigt där. Lokalen är trång och det i sig gör ingenting men den känns även ogenomtänkt och ocharmig. Borden är antingen väldigt höga, jag... Visa hela »

14 apr 2022

Käkat här minst 10 ggr då det ligger vägg i vägg med mitt förra jobb. Alltid så jäkla gött, oavsett lunch eller burgare efter jobbet med polare. Topp 3 bästa burgaren i Stockholm enligt mig!

7 dec 2018

Gjorde mitt första besök på Franky's under lunchen i dag. Det var SÅ gott! Jag åt en dubbel originalburgare med sötpotatis och tryffeldipp – wow. Det var en av de bästa burgarna som jag ätit på väldigt länge. Saftiga bröd, sm... Visa hela »

3 apr 2019

Första gången jag åt Frankys var på tiden han hade en kiosk. Jag blev frälst. Tog en original och pommes. Så goty
Nu gav jag mig på hans restaurang. Litet , soft ställe. Öl och vin till ok priser.
Nu åt jag en La fayette ( dubbel) och s... Visa hela »

Listad i: Burgers
12 okt 2022

Top 3 Stockholms bästa burgare lätt!

Miami Heat är min favorit

7 dec 2018

Liten lokal som lätt blir trång en fredagslunch. Testade en vegetarisk burgare (som först beskrevs som en broccoliplätt men av en annan i personalen som en zucchiniburgare) i variant Miami Heat. God men ganska kletig. Inte mycket tuggmotstånd. Osten kändes inte heller... Visa hela »

2 jul 2020

Väldigt bra burgare. Pommesen får 5 av 5, klockrent! Bra storlek på burgaren (singel), lagom saltat och bra smak, mycket saftig. Tog en Lafayette med blue cheese, bacon och picklad rödlök, väldigt gott! Man kände sig inte så "fet" i efterhand hell... Visa hela »

16 jun 2016

Fan vad Frankys är bra. Helt klart en av dem bästa burgarställerna i stan. Det ända jag kan komma på som skulle kunna förbättras är deras dippsåser. Annars keep up the good work

11 feb 2022

Bästa burgaren i stan!

8 dec 2018

Wow. Nästan full pott! Mitt största problem var att burgaren var riktigt svår att äta(dubbel original). De två köttbitarna i mitten halkade runt som bambi på is samtidigt som brödet var blött och gick sönder allt eftersom jag jobbar mig inåt... Visa hela »

Listad i: Burgare 🤤
12 aug 2021

Burgaren som alla burgare vill bli när de blir stora ❤️

9 sep 2019

Väldigt goda burgare och tillbehör! Tråkig lokal.

11 feb 2016

Får en solklar femma av mig. Grymma burgare rakt igenom, kött som bröd och tillbehör. Extra härligt att stället ser ut som en liten korvkiosk men levererar bättre burgare än sthlms mest hypade ställen så som Flippin och Phils Burger. Extra här... Visa hela »

Listad i: Burgarlistan
27 dec 2018

Stans lätt bästa burgare och gudomliga pommes. Och som många säger är det en liten restaurant. Men va gör det när det är hamburgare man vill äta...

3 jun 2018

Franky´s har inte förändrats sedan de flyttade från den lilla kiosken och det är positivt, för här nedan följer en recension från kiosktiden!

"Medans jag sitter och smälter maten lite, så kan man ju skriva av sig om den lilla k... Visa hela »

5 jan 2019

Så goda burgare!

23 sep 2016

Jag vart väldigt positivt överraskad av detta ställe. Utifrån ser det inte mycket ut för världen, ser ut som vilken korvmoj som helst. Väl inne är det burgarhimlen, stort öppet kök med fantastisk personal som brinner för burgare. Burgaren i sig... Visa hela »

Listad i: Favoriter
17 apr 2016

Det är så här det ska smaka. En förstklassig hamburgare.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.