Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kale & Crave

4,0 • 6 recensioner
Kale & Crave

Bakom Kale & Crave står Sebastian Ingrosso, Serhan Stojanov, Alessandro "Alesso" Lindblad, Vincent Pontare och Viktor Hodell. Resturangen ligger i Treats gamla lokaler på Roslagsgatan och fokuserar på hälsosam snabbmat. Som namnet antyder är grönkål en återkommande ingrediens i deras rätter, som alla är IBS-vänliga (bra för magen).

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 aug 2018

Efter lite hype bland kollegor och vänner passade jag på att testa Ingrossos nya hälsokoncept Kale & Crave. Och visst var det bra, helt klart! Åt en ceasar med kyckling som var väldigt god. Gillade att den var bra blandad redan så man inte behöver sitta och... Visa hela »

5 jan 2019

Jo, jag uppdaterar till en femma. Mitt tredje besök på Kale and Crave var nu i mellandagarna och jag var sjukt nöjd med maten än en gång, även mitt sällskap. Det är väldigt trevlig och tillmötesgående personal och jag gillar att portionerna ä... Visa hela »

21 aug 2018

Grymt goda sallader i en fräsch lokal med smart koncept. Matigt och samtidigt lätt att äta – perfekt och ovanligt för att vara sallad.

Listad i: Bra lunch
28 aug 2018

Helt klart en förbättring mot gamla Treat bar, dock tycker jag priserna är alldeles för dyra kontra vad man får.

23 aug 2018

Nu har jag varit på Kale & Crave två gånger och provat både sallad och varmrätt. Jag gillar egentligen inte sån här supernyttig mat(streetfood ❀), men deras caesar är faktiskt bra! Det är även en av få sallader som jag faktiskt blir m... Visa hela »

15 dec 2018

Så tacksam att få handla med mig mat trots att köket stängde 16.00

Grym service