Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kale & Crave

3,6
21 recensioner
Kale & Crave

Bakom Kale & Crave står Sebastian Ingrosso, Serhan Stojanov, Alessandro "Alesso" Lindblad, Vincent Pontare och Viktor Hodell. Resturangen ligger i Treats gamla lokaler på Roslagsgatan och fokuserar på hälsosam snabbmat. Som namnet antyder är grönkål en återkommande ingrediens i deras rätter, som alla är IBS-vänliga (bra för magen).

Användarbilder på Kale & Crave Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kale & Crave av Catrin M.
  • Bild från Kale & Crave av Adam L.
  • Bild från Kale & Crave av Hanna T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 aug 2019

Åh fick riktiga flashbacks till gymnasiefyllor på billigt vin när jag kommer in i LPlokalen! Kommer nog alltid kännas som gamla treat för mig men bortsett från det så fan va jag gillar detta stället! (inte för att mina nostalgi är något neg... Visa hela »

1 feb 2019 · Uppdaterad

Detta är nog min tuffaste recension hittills och jag är både splittrad och förtjust på samma gång. Gör lite ont att behöva sätta så lågt betyg...

Har väntat med att gå hit då jag ville samla in så mång... Visa hela »

21 aug 2018 · Uppdaterad

Edit juli 2019: Höjer faktiskt betyget till en femma. Tycker typ det är det godaste man kan äta i stan om man ska äta hälsosamt. Det är gott, man blir mätt, inte överdrivet dyrt. Återkommer ofta både för lunch och take away-middag.

--... Visa hela »

Listad i: Helglunchfavoriter
4 mar 2019

Väldigt gott och fräscht. Jag åt en sallad med curry och räkor som var jättegod.
Lokalen är nyrenoverad och ganska kal och opersonlig. Men för en lunch spelar det inte så stor roll.
Kommer gärna tillbaka och provar något annat. Såg... Visa hela »

12 sep 2020

Deras koncept är att vara hälsosam snabbmat, vilket jag tycker de leverar. Allt är smakrikt och gott men jag blev inte mätt. När jag la in min recension på Instagram svarare ägaren, om man inte blir mätt är det bara att be om mer mat. Snabb och vän... Visa hela »

10 jan 2020

Helt okej sallad men inte wow denna gång. Jag tog chevresallad med tryffel, ett tillfälligt inslag på deras meny. Jag hade väntat mig lite mer smak i den men blev mätt iaf:) Väldigt trevlig service och det känns fräscht i magen efter ett besök på... Visa hela »

14 maj 2020

Mums för kale & crave! Vill gå hit igen för lunch. Jättegoda sallader, fräscha sallader med såklart fokus på kål som jag älskar. Trevlig personal och en helt okej uteservering! Jag tog en Kale ceasar med räkor och den var supergod så de... Visa hela »

21 aug 2018

Grymt goda sallader i en fräsch lokal med smart koncept. Matigt och samtidigt lätt att äta – perfekt och ovanligt för att vara sallad.

Listad i: Bra lunch
2 mar 2019

Jo det är bra! Det är riktigt bra. Jag ska erkänna att jag inte alls ville gå hit. När ställen blir upphaussade blir jag lite anti men så en dag hamnade jag här ändå. Drack färskt mynta-te och åt deras L.A.-sallad med tempeh. Wow! Mass... Visa hela »

28 aug 2018

Helt klart en förbättring mot gamla Treat bar, dock tycker jag priserna är alldeles för dyra kontra vad man får.

4 feb 2019 · Uppdaterad

Tycker att Kale & Crave verkligen lyckas erbjuda en annorlunda och spännande meny i i sin kategori. Kan helt ärligt säga att jag inte gillade grönkål innan jag testade denna sallad, supergod verkligen! Kanske lite dyrare än på liknande ställen men portio... Visa hela »

28 jan 2020

Nja ingen höjdare. Hade förväntat mig wow då alla
pratat om detta ställe. Åt en helt vanlig sallad med räkor men kände inte att jag direkt njöt. Finns bättre ställen. Lokalen va lite kall i min smak och utstrålade inget speciellt .

23 jan 2019

Världens bästa vardags lunchställe! Fräscht men inte tråkigt! En riktig favorit - är här minst en gång i veckan!

23 aug 2018

Nu har jag varit på Kale & Crave två gånger och provat både sallad och varmrätt. Jag gillar egentligen inte sån här supernyttig mat(streetfood ❤️), men deras caesar är faktiskt bra! Det är även en av få sallader som jag faktiskt blir m... Visa hela »

27 okt 2020

Otroligt hetsig och otrevlig personal, på lunchen! Men goda sallader.

17 jul 2019

Det var den minsta och dyraste sallad jag någonsin fått! Beställer man veganskt så behöver salladen vara lite större eftersom man väljer bort kött. Kommer aldrig gå dit igen tyvärr!

13 apr 2019

Härlig mat! 👍👍👍

6 jan 2020

Fantastisk mat! Känns så bra att kunna välja att äta hälsosamt samt att det är gott och vällagat. Superbra och trevlig personal också.

25 nov 2019

Dom server köttbullar som är halvblodiga när jag bad om att få köttet well done blev jag bemött av jätte dålig attityd från kökspersonalen som vägrade stecka på köttet mer, jag lämnade då restaurangen utan att äta m... Visa hela »

26 feb 2019

Fantastiskt ställe med fantastisk mat och fantastisk service!
Tänk att nyttigt kan vara så oerhört gott! Nytta med nöje!

Sida 1 av 2