Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Bottega del Meno Male

0,0
0 betyg
Redigera La Bottega del Meno Male

På Sibyllegatan 43 kan man smyga in på La Bottega del Meno Male för att norpa åt sig av italienska delikatesser, vedugnsbakade pizzor och noggrant utvalda viner. Njut på plats eller plocka med dig godsakerna hem. Förutom delikatessbutik, restaurang och aperitivo-bar erbjuds även catering, och lokalen går att abonnera för evenemang.

Inne på La Bottega del Meno Male möts man av italiensk musik, höga bord i marmor, barstolar i trä och en kyldisk som rymmer ost och chark. Butiken erbjuder utvalda italienska delikatesser som kan avnjutas på plats eller köpas med, vilket gäller även den vedugnsbakade pizzan. Väljer du att stanna kvar kan du tillsammans med utvald rätt även beställa en kall öl eller ett glas italienskt vin – det enda du inte får ta med dig hem.

Menyn bjuder på diverse antipasti, ett mindre pizzautbud med exempelvis margherita och pepperoni samt hemlagad tiramisu. Vill du istället ha pizzor tillagade på plats där du befinner dig, går det att hyra in en egen pizzabagare, eller så bokar du dem för catering.

Att besöka någon av Meno Males restauranger ska kännas som att befinna sig i Italien. La Bottega, som skiljer sig något från pizzeriorna, ska fungera som en delikatessbutik och italiensk taverna. Här ska man som gäst känna sig som hemma och bli välkomnad av den italienska personalen.

Sommartid finns en uteservering där man kan slå sig ner mitt på Sibyllegatan.

Se även Meno Male Vasastan, Meno Male Kungsholmen, Meno Male Östermalm, Meno Male Södermalm, Meno Male Mariatorget

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera La Bottega del Meno Male!

Användarbilder på La Bottega del Meno Male Visa alla

  • Lägg till bild