Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

M.O.A.S - Meat on a Stick

3,4 • 25 recensioner
M.O.A.S - Meat on a Stick

Älskar du kebab? Då har du kommit rätt. M.O.A.S drivs av en tvättäkta kebabentusiast som har rest land och rike runt på jakt efter det perfekta exemplaret. Här förser han stockholmarna med den populära snabbmaten så som han själv tycker att den ska smaka.

Användarbilder på M.O.A.S - Meat on a Stick

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 aug 2019

Exklusiv kebab!
Nybakade bröd proppade med sallad, grönsaker, såser samt vilket protein du nu väljer! Garanterad mätt och belåten.
Måste testas någon gång i livet.
Det enda minus var att stället var väldigt litet, (var dä... Visa hela »

5 jun 2019

Så gott att jag hade kunnat sluka 2 kebaber på raken. Moas var till och med bättre än jag hade förväntade mig. Du får det där viktiga nybakade pitabrödet, en krämig vitlökssås och sedan är det upp till dig vilket protein och annat... Visa hela »

5 mar 2019

Smarrig finkebab med mysig uteservering. Personalen var väl lite underbemannade och väntetiden var kanske i längsta laget, men fantastiskt trevliga och noga med dryck och berätta att det var högt tryck och att det skulle dröja.

Som glutenfritt alternativ gick... Visa hela »

11 jul 2019

Om du vill ha riktigt bra kebab eller gyros ska du definitivt besöka MOAS. Välj mellan olika sorters kött, såser osv. Rätt litet ställe så om ni är många kan det vara värt att boka bord. Det går snabbt att få sin mat och den är ri... Visa hela »

24 sep 2019

Helt ok. Blev en kebab med bröd. Hade verkligen ingen aning om att det var det jag beställde. Men det är så klart mitt fel.
Den var svår att äta och kändes inte alls så ”exklusiv”.
Måste tillbaka och prova en tallrik.

8 feb 2019

En annorlunda kebab, och definitivt den bästa jag käkat i Sverige. Personalen var trevlig utöver det vanliga och restaurangen mysig. Hoppas att de dyker upp på fler ställen i Sthlm.

11 sep 2016 · Uppdaterad

Först och främst, otroligt snyggt koncept rakt igenom, från tak och golv till inredning och menyer. Man kan ju lugnt säga att det måste vara Sveriges snyggaste kebabställe, även om konkurrensen inte är så hård. :)

Matmässigt så... Visa hela »

13 mar 2016

Går inte att välja lägre än en stjärna. Maten är helt enkelt inte särskilt god, smaklöst kött (oavsett vilket du väljer), dressing och såser känns som de är kryddade av en mellanstadieelev på hemkunskapslektion och brödet... Visa hela »

19 jul 2017 · Uppdaterad

Endast fläsk kvar när jag kom runt 20-tiden, så det fick bli en Aten som visade sig vara ganska god men lite för meckig att äta för min smak. Supertrevlig bemötande på plats och jag kommer defintivt återvända för att testa någon av dera... Visa hela »

16 aug 2018

Jag gör det där syndiga och sitter kvar på stället där man egentligen borde lämna plats åt nästa så snart man tuggat i sig den sista kebaben! Men just nu är det "lugnt" mellan 15:30 & 18:00 enligt Jiray själv!

Jag bestä... Visa hela »

22 mar 2019

Förjävla gott bara! helt klart värt ett besök.

20 jun 2016

Grym kebab i fräsch förpackning.

8 okt 2016

Utan tvekan den bästa kebaben jag ätit i Stockholm, dock är konkurrensen inte direkt mördande. Personalen är glad och trevlig, köket (och kebabrullarna!) är häftigt att beskåda och såväl kött som bröd håller hög kvalité... Visa hela »

19 mar 2019

Helt ok. Udda och fint koncept men själva maten är inget speciellt förutom såsen som är egengjord. Sist jag käkade där så var både brödet torrt nästintill hård och likaså köttet. Vet att ägaren har ett insta konto dä... Visa hela »

19 feb 2018

Otroligt god och lyxig kebab! Fläsket är godast! Och baklava milkshake... magiskt!

8 okt 2016

Riktigt bra kebabställe. Bra utbud och skön stämning. Fyran var inte given men lyxkebabens fina koncept gör att det väger över

16 maj 2016

OMFG! 1 stjärna är för mycket!!!

Efter att ha läst alla tidningsartiklar som skriver om hur MOAS säljer slut på 3 timmar och inte kan ha öppet en hel dag hade jag relativt höga förväntningar. Att ägaren dessutom skryter med att han har... Visa hela »

21 mar 2016

Inte alls bra! Var där och åt.. Dyrt och lite med mat. Ingenting var speciellt...

15 jun 2018

Kan ej anpassa rätterna efter allergi eller vego. Satt meny gället endast! Service/ledning/kökschef katastrof!

10 maj 2018

Katastrof! Att det tog över 20 min för servitrisen att ta vår order, och ytterligare 15 min för att betala är under all kritik! Aldrig igen!

Sida 1 av 2