Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Falafelbaren

4,5 • 15 recensioner
Falafelbaren

Stans första renodlade falafelbar ligger ett stenkast från Mariatorget och serverar vegetarisk (nästan helt vegansk) snabbmat i livlig miljö. Falafeln friteras på beställning och serveras med tomat- och gurksallad, syrad rödkål, tahinisås och pickles, som lunch eller tidig middag. Du hittar även andra rätter, såsom böngryta (fool) och filodegsrullar med spenat och fetaost på menyn. Kläm in dig, ta en take away eller beställ deras catering för en hel fest.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 sep 2019

Magiskt snabbmatsställe utan att vara just den tunga flottiga typiska snabbmaten!

Bra läge på Hornsgatan, några bord inne och några ute på sommaren. Trevlig personal, bra meny och maten kommer snabbt men har ändå hög kvalité. Mitt sä... Visa hela »

21 feb 2019

GRYMT snabbmatsställe! Satsa dock på take-away om du inte vill lukta matos.

7 sep 2018 · Uppdaterad

En riktigt j*vla bra falafel, både som sallad, som rulle eller i wrap! Såserna levererar sting, djup och tydliga smaker vilket jag tycker kan vara svårt att hitta. Antingen blir det för mycket vitlök, för mycket syra eller bara någon rinnig sörja. Riktigt... Visa hela »

Listad i: Mellanöstern
9 sep 2019

Stockholms godaste Falafel! Bra kombinationer och snabb service. Minus för att det inte är öppet på söndagar!

29 apr 2019

Perfekt friterad falafel, smakrikt, jättegott och riktigt snabba med tanke på hur sjukt mycket folk det var i den lilla lokalen, allt är nygjort och fräscht, ett litet minus på ventilationen, matoset sätter sig på kläderna om man stannar länge i lokalen.

9 maj 2019

Översätt till svenska »

GRYM falafel, men stundtals lång väntetid när det är mycket lunchgäster, då är det bättre att köpa med sig lunchen!

27 nov 2018

Snabbmat. Goda såser. Kunniga personal. Hyfsat ambience.

4 feb 2019

Jag beställer in deras Orginalpita och sötpotatis pommes på sidan av. Personalen får en alltid att bli glad, stället är litet så det kan vara svårt att få en sittplats direkt men det här är ett ställe dit man går för en snab... Visa hela »

22 jan 2017

När det kommer till enkel lunch eller take away är falafelbaren en solklar 5a! Liten -men mysig- lokal som ofta är fullsatt (ibland med en härlig kö som slingrar sig ut ur restaurangen). Schyst personal som jobbar på snabbt och effektivt med ett leende. Jag har ät... Visa hela »

2 jun 2015

En femma i kategorin snabbmat. Har nog aldrig ätit en godare falafel.

Listad i: Vegetariskt
10 sep 2015

Mycket imponerad! Tror inte jag har ätit godare falafel någonsin, så lätt 5 i mat. Stället är spartanskt men personalen är trevlig så japp, full pott !

19 sep 2015

Väldigt god falafel! Jag rekommenderar deras falafelsallad. Det är många i köket så även om det är mycket folk kommer maten in snabbt.

15 apr 2016

Ovanligt bra falafel med goda tillbehör och gott bröd. Populärt och trångt men personalen sköter det smidigt och beställningarna går undan. Dock kan det vara svårt att få sittplats, så det gäller att komma rätt tid.

28 nov 2016

De kan sannerligen sin grej! Gott och fräscht.

26 maj 2015

Sjukligt god falafel. Ett måste för en lunch på söder. Ofta fullt med folk runt lunchtid dock!