Recension av Ming Restaurang – av Anna G.

Texten har översatts automatiskt.

Så lycklig att ha hittat denna plats! Äntligen en Chinatown-liknande pärla där man kan äta dim sum under helgen. De har riktigt räkcheungkul (torkat och fräscht samt röding Sui och sesam) och fantastiskt fläskbao (så fluffigt!) och till ett oslagbart pris. De har till och med kycklingfötter för puristerna (personligen inte min favorit). De flesta rätter kostar 45 kronor. Med lite Jasmin-te åt vi för 2 tills vi knackade på och betalade drygt 300 kr totalt.
Nackdelen är inredningen. Man skulle kunna tro att man är tillbaka i början av 80-talet, men hej, de flesta ställen i Chinatowns i världen brukar inte se ut som om de någonsin välsignats av en designers touch, så fokusera på maten ;-) Det kommer bara att spara dig ett flyg utomlands. Du kanske hittar finare ställen för dim sum i Stockholm, men det här är första gången jag hittade den autentiska atmosfären.