Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Oliver Twist

3,3
7 recensioner
Oliver Twist

Oliver Twist har gjort sig ett namn med sitt enorma utbud av olika ölsorter - 23 olika kranar och 150 olika flasköl. Dessutom importerar de hela tiden "real ale" - färskbrygd - från olika delar av Storbritannien. Något som gett dem flera utmärkelser. Maten består av pubmat med lite extra fokus på diverse specialhamburgare.

Användarbilder på Oliver Twist

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 sep 2019

Gillar man hantverksöl från USA är det här stället att gå till.

Grymt utbud av olika öltyper och fantastisk och kunnig personal som guidar dig.

25 aug 2018

För mig, som inte är en ölfantast, är detta ställe inte mer än okej. Det är svårt att få något annat hyfsat att dricka och det är väldigt "grabbig" stämning, om än ganska mysiga lokaler.
För ölälsk... Visa hela »

2 feb 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Aldrig i mitt liv hade jag en sådan oförskämd servitör. Jag fick veta att jag var en "dålig kund" eftersom jag bad om extra bröd. Jag rekommenderar verkligen inte denna plats.

4 jun 2019

Rörig sammanställning av ölsorter. Min Biff Rydberg var köttet kallt, segt och smaklöst. Jag fick visserligen 10% rabatt när jag klagade men den var inte värd 90% av priset.

29 jan 2015

Knepigt ställe för den som inte "kan sin öl". Här finns fler ölsorter än myror i brallan på småbarn. Provade några sorter innan jag bestämde mig. Rekommenderas inte för den med beslutsångest, annars bra!

3 jun 2015

Ett av stans bästa ölsortiment om man vill ha amerikansk öl :)

15 jan 2017

Bästa ölpub jag varit på. Trevlig och kunnig personal, behöver bara hinta om vad man är sugen på så får man förslag på trevliga öl man inte testat tidigare. Testat deras resturang med, kanonmat, inte så mycket att välja på... Visa hela »