Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Operakällaren Bakfickan

3,1
7 betyg
Redigera Operakällaren Bakfickan

Intill klassiska Operabaren ligger Operakällarens bakficka med plats för endast 28 gäster. Här serveras klassisk svensk husmanskost i en intim miljö utan bordsbokning. Under sommarhalvåret utökas utrymmet en aning med uteserveringen mot torget och Kungsträdgården.

Se även Operakällaren, Operabaren, Nobiskällaren

Användarbilder på Operakällaren Bakfickan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Operakällaren Bakfickan av Mythu L.
  • Bild från Operakällaren Bakfickan av Mythu L.
  • Bild från Operakällaren Bakfickan av Mythu L.
  • Bild från Operakällaren Bakfickan av Mythu L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 apr 2019 · Uppdaterad

Riktigt bra husmanskost! Köttbullar med mos och gräddsås som verkligen smälte i min mun. Så gott! Jag älskar svensk husmanskost! Stället är litet och det var verkligen rusning en tisdagskväll. Man kan inte boka bord utan endast drop in.

Tillhö... Visa hela »

Listad i: Favoriter
14 jan 2016

Jag har alltid älskat detta ställe. Gammalt, enkelt, gott och klassisk mat som alltid är vällagad. Köttbullarna går många hit för att äta men de har så otrolig mycket mer. Man sitter vid små höga bord eller i baren. Kanske inte bäs... Visa hela »

9 sep 2019

Goda köttbullar men trött personal. Överprisat. Hade kunnat bli så bra med lite finess, men faller ganska platt.

6 feb 2020

Riktigt Omysigt. Lysrör, ingen musik, inga ljus, trött personal och alla besökare var 200år. Vart tog stämningen och elegansen vägen? Riktigt besviken

25 nov 2017

Ljummen/ halv kall, medioker biff (hängmörad, grillad enligt menyn) av normalkvalitet. Tyvärr grillad i förväg med ränder och allt, för att sedan värmas upp vid servering? Är chockerad att det går att göra såpass uselt! Rekommenderas Ej!!

21 feb 2020

Ett ställe som aldrig gör en besviken. Vällagad husmanskost av det finare slaget. Skön avslappnad stämning. Enkelt men lyxigt på samma gång. Åt gös med massor av pepparrot, ägg och räkor.

25 aug 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

16 jan 2018

Beställde Rimmad lax med dillstuvad potatis. Laxen var av torra bitar från den bakre delen av laxen. Smakade som om laxen var för gammal och när jag påpekade sa servitören att det var Najadlax och verkade inte förstå att det var kritik som jag försö... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.