Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Prima

4,0
2 recensioner
Prima

Vägg i vägg med Eataly hittar du restaurang Prima, en förlängning av både Eataly och det italienska konceptet. Glöm obligatorisk pizza och pasta - här serveras lite mindre rätter som går bra att dela, och i baren blandas vermouth-inspirerade cocktails.

Prima hittas bredvid Eataly på Biblioteksgatan, med en egen ingång och året-runt-öppen uteservering. Här satsar man på klassisk atmosfär med en ung, modern twist med lekfulla tavlor och färgklickar i interiören. Restaurangen är öppen för både lunch och middag och serverar framförallt säsongsanpassade smårätter som är tänkta att delas, men också större huvudrätter. Självklart i italienska förtecken.

Till skillnad från resten av Eataly, och systerkrogarna som ingår i konceptet, är Prima den lite mer intima italienaren som inte är lika anpassad för större sällskap (endast upp till sex personer). Kvällstid förvandlas restaurangen till en livlig bar där man kan sippa på signaturdrinkar och vermouth-inspirerade cocktails.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 mar 2018

Den här typen av ställe behövs i Stockholm! Det känns nytt och fräscht. Det är inte de klassiska Italienska rätterna utan riktigt goda smårätter. Jag var här på öppning och fick smaka det mesta från menyn så jag rullade dä... Visa hela »

13 sep 2018

Luncherna på Prima har varit bra (både miljö och mat), olika pastarätter som smakat precis som man kan hoppas på. Men med sådana priser har jag svårt att sätta högsta betyg då rätternas nivå trots allt varierat något enligt mig.