Strömterrassen

4,3
3 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Nattklubb
Hemsida
Instagram
Strömterrassen
4,3
3 betyg
Hemsida
Instagram

Sommartid öppnar di Sotto upp sina maffiga terrasser i operahuset precis vid Strömmen. En av dem är Strömterrassen, som bjuder på sommarrestaurang, bar och nattklubbar med ståtlig utsikt.

Med di Sotto, tidigare Brasseriet, har Kungliga Operan förvandlats till en livlig mötesplats. Vill man dessutom beundra utsikten från huset är terrasserna ett hett alternativ under sommarhalvåret. Strömterrassen blickar ut över Strömmen (med slottet mitt framför sig) och står öppen under större delen av dagen för lunch, middag och barhäng. Menyn består av bland annat hamburgare, skaldjur och vegetariska alternativ, och här kan man även ta en cocktail eller något annat att dricka.

Fredagar och lördagar förvandlas Strömterrassen till sommarklubb under bar himmel med kända namn och olika musikinriktningar, som elektroniskt, hiphop, rnb och dancehall.

Di Sottos andra terrass, Guldterrassen, ligger på gaveln i operahuset. Terrasserna är sommaröppna, men själva di Sotto är öppet året runt.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Strömterrassen Användarbilder

Recensioner av Strömterrassen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug. 2018

Vilken vy! Vilken stämning! På ena sidan av kungliga operan, med utsikt över Stockholm, slottet och vattnet hittar du strömterassen. En av mina absolut favorit barer! Speciellt på sommarn när man sitter ute. Jag har inte ätit där än men ser fram emot at... Visa hela »

14 maj 2020

väldigt positivt överraskad av besöket som nu för för i alla fall 2 år sen. Besöket inkluderade endast dryck och musik men det var helt den stämning man vill ha en sommarkväll. Fantastiskt utsikt, bra musik och härlig dryck. Vill gärna åt... Visa hela »

20 aug. 2014

Grattis alla hummerälskare, här är ditt nya stammishak!

Med utsikt över det kungliga slottet, Riksdagen och Grand Hotel och i denna anrika miljö är det inte mer än rätt att det är här det serveras hummer.

Halv, hel, gratinerad, stek... Visa hela »