Symbios

3,8
8 betyg
Restaurang
Hemsida
Instagram
Symbios
3,8
8 betyg
Hemsida
Instagram

Symbios ligger i Pet Sounds bars gamla lokaler och drivs av gänget bakom krogarna Barobao och Ichi. Här serveras en modern meny med influenser från Norden och Frankrike.

Föreslå ändringar

Recensioner av Symbios

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 feb 2023

En lördag, de öppnade redan 15 denna dag, då vinimportören Buteljholmen skulle dit och hälla vin.

Var nog han som fick dit oss men oj så bra det var. Så fin service, riktigt god mat, inga krusiduller utan rena smaker. Varför krångla till det... Visa hela »

12 okt 2020

Har varit förbi på lunch flera gånger och har inte varit besviken än, jag kan erkänna att jag är lite besatt av deras caesar som än så länge är en stående spelare på lunchmenyn. Men även för middag har det varit otroligt trev... Visa hela »

Listad i: Favourites, Rulla vagn
9 sep 2019

Hade tyvärr förväntat mig mycket mer. Det finns flera restauranger på Söder i motsvarande prisklass som håller en helt annan nivå på mat och vin. Wood, bar agrikultur och NOOK är bara några förslag. Interiören var fin, men den gör... Visa hela »

26 apr 2023

Ett givet go-to ställe i alla lägen. Fantastisk mat och så härlig personal!🥂 tips tips!

24 sep 2020

Hade väldigt höga förväntningar men blev nog lite besviken ändå även om jag gillar feelingen av allt. Lite för dyrt för vad man får.. Kronärtsskockan med örtsmöret var såå god! Underbart smör. Huvudrätten dä... Visa hela »

8 maj 2019

Amazing food! Love the ambience.

28 aug 2020

Hoppade att det blir bättre. Maten är ok men inte inspirerande och det är inte tillräckligt bra för det här prisklass. Tjänsten var väldig ouppmärksam. Kan tyvärr inte rekommendera.

11 jun 2019

Översätt till svenska »

Fantastic atmosphere and inspiring food!