Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tures

2,5
11 recensioner

Tures

2,5
11 recensioner
Tures

I passagen in till Sturegallerian från Grev Turegatan ligger Tures. Ett lunchställe för shoppingsugna och folk som jobbar i området, men också ett välbesökt "efter jobbet-hak" med hög stämning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 maj 2020 · Uppdaterad

Being located where it is, you’d expect some decency. At Ture’s, that’s a mistake.

My moules frites were ok, but only that. My partner got a long dark hair in his fish soup. He’s bald and I’m blonde so it was from neither of us. When we finally managed to get... Visa hela »

27 okt 2019

Spontanmiddag en lördag kväll, rätt glest på gäster i matsalen för att vara lönehelg, vi åt en moules och köttbullar i sällskapet, köttbullarna får godkänt men ingen aha upplevelse, moules var helt smaklösa förutom vä... Visa hela »

19 dec 2017

Perfekt för en spontan middag eller AW. Klassisk meny som är god men enkel!

15 jan 2020

God risotto och gott rött vin. Pluspoäng för en härlig brödkorg att välja från. Mysig miljö, passar aw eller lite spontanare middag.

Listad i: Aw på fredagar
16 apr 2019 · Uppdaterad

AW eller lördagschill! Tog ett glas och bara hängde här med vänner. Det är lite olika typer som hänger här, både yngre och äldre men även barnfamiljer.

Man sitter i högre bord vilket var trevligt och drag var det också då... Visa hela »

18 mar 2020

Trevligt lunchställe men synd att det inte går att boka

1 feb 2020

Perfekt för fredagslunchen !

Toppen ställe för vinlunch, AW och lördagshäng!

Bra meny med varierande smaker! Älskar råbiffen, stor och bra mängd med tillbehör !
Super alert personal som hjälpte oss direkt med det perfekta bo... Visa hela »

25 mar 2019

Trevligast för ett glas vin, helst på uteserveringen. Maten är god, men inte mer än ok. Är mer ett ställe (åtminstone jag) brukar hamna på för spontanmiddag/lunch.. Går hellre någon annan stans!

12 jul 2015

Ätit lunch några gånger, trevlig stämning. Men rätt tråkigt utförande av maten! Råbiffen, toast skagen, club sandwichen är alla helt ok och rejäla portioner, men inget speciellt

12 jul 2016

Maten känns som den är lagad i industrikök och bara värmd. Absolut ingen känsla för service från serveringspersonalen och ingen kärlek till mat i köket.

24 aug 2016

Fy! Från att alltid ha ätit gott fick jag en "räksallad". En stor bukett grov sallad! 4 gurkbitar. Räkor som man måste ha förstoringsglas för att se. En dressing som luktade magsjuka. 1 glas vin = 1 dl