Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

B.A.R.

3,3
16 betyg
Redigera B.A.R.

B.A.R, kort för Blasieholmens Akvarium & Restaurang, bjuder på en nyskapande upplevelse med saluhallskänsla och fokus på säsongens mat - dessutom till ett bra pris. Råvarorna väljs ut direkt i disken, och du plockar själv ihop dina tillbehör om du inte väljer en färdig rätt. Här är diskarna fyllda med fisk och skaldjur, och du hittar även smårätter som svamptoast, huvudrätter från grillen och efterrätter som varm nyponsoppa. Saluhallskänslan är dessutom helrätt med tanke på att du kan droppa in för att köpa med dig take away eller råvaror hem. Den perfekta mötesplatsen i kombination med rykande färsk mat och skön miljö.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 feb 2023

Översätt till svenska »

Good for seafood. Not very upscale feel though.

4 mar 2019

Jag har varit många gånger på B.A.R, främst för att äta med också för att ta ett glas i baren och även köpa med skaldjur hem. Om någon frågar mig var man köper de bästa skaldjuren i stan. Så svarar jag alltid att det... Visa hela »

9 feb 2019

Härlig stämning och goda ostron. Hummern var rätt smaklös, men jag får kanske skylla mig själv för jag pekade på den i akvariumet.

Ostronpriserns är ganska höga och man kan bara köpa dem styck, inte typ i dussin till ett mer förd... Visa hela »

Listad i: Ostron
29 nov 2018

Härligt luftig och avslappnad lokal. Borden sitter tätt inpå så kan tänka mig att det blir högljutt och trångt. I lokalen finns en fiskdisk där man ser flertal fiskar och köttbitar ,peka på den du vill ha och kocken fixar.
Massa sidorätt... Visa hela »

5 mar 2019

Bra fiskrestaurang kvarteret bakom Grand Hotel. Få hittar hit, trots en av stans bättre fiskrestauranger. Kakel och klinker men ändå avspänt och trevligt.

27 dec 2014

Jag har haft lite otur de två gånger jag ätit på BAR. Första gången var en söndag, då serverades endast grillspett vilket var trist när jag hade suktat i menyn innan besöket. Andra gången tog jag en fisk på rekommendation från... Visa hela »

15 maj 2021 · Uppdaterad

Moulsen smakade unket (!) och skyn var väldigt märklig i smaken, hittade små stenar/grus i maten så tyvärr var denna måltid nästintill oätlig! Inte alls någon höjdare, vilket var supertrist! Aiolin smakade surt som om den var gammal, men der... Visa hela »

14 aug 2019

Brukar jag gå hit för deras skaldjursplatå, generös och prisvärd för 990kr för två! Gillar att det är en öppen och trevlig lokal med fiskdisk och insyn till köket.

6 jun 2016

Här äter du fisk och skaldjur! Och det finns mängder att välja mellan! Konceptet fungerar som så att du själv går fram till kyldisken, pratar med kockarna och får förslag på fisk och tillbehör. Visst finns det några fina köttbitar... Visa hela »

23 mar 2017

Mixed grill från trevliga B.A.R på Blasieholmen. Rekommderas!

10 maj 2016

Varit här flera gånger nu, och har alltid fått riktigt god mat. Deras fish n chips är super, och har beställt den mer än en gång. Jag gillar hela konceptet med att man kan välja vilken fisk, skaldjur eller kött man vill ha och sen bygga ihop en må... Visa hela »

6 jun 2019

Perfekt ställe för såväl stora grupper som för mindre sällskap! Mysig atmosfär och den industriella inredningen/stilen passar restaurangens koncept perfekt.

Mycket trevlig personal och god mat! Beroende på hur mycket folk det är kan man få... Visa hela »

28 aug 2021

Beställde in halstrad pilgrimsmussla med kronärtskocka till förrätt: både såg och var oaptitlig, färglös, lämnade dålig eftersmak i munnen. Blev tillfrågad om rätten var till belåtenhet, och sa då att vi inte var helt nö... Visa hela »

1 apr 2016

en av gångerna jag var där så börja dom putsa speglar och fönster innan vi hade fått in efterrätten, precis brevid vårt bort. Och detta var ej p.g.a. sent, utan snarare "det är så lite folk så vi wrappar upp lite tidigare". tyvä... Visa hela »

25 maj 2017

Skaldjuren är bra, men kompisens pommes var vidbrända. Att varken kock eller servitris reagerar är häpnadsväckande! Men så var ju också servicen den sämsta vi varit med om... Glömda beställningar, servitriser dom låtsas att de inte ser eller... Visa hela »

24 maj 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.