Weidao

3,3
13 betyg
$-$$
Asiatisk restaurang
Weidao
3,3
13 betyg

På Vasagatan mitt i stan ligger Weidao, en asiatisk restaurang som hämtar inspiration från resor till städer som Bangkok, Peking, Seoul och Osaka – i jakt på det ”allra bästa Asien har att erbjuda”. Här kan man stilla sina Asien-cravings med en långlunch eller middag i form av exempelvis sushi, bibimbap eller wok.

På Weidao, som ligger nära Centralstationen och Åhléns City, lyder filosofin att låta gästerna få samma smakupplevelser som folket bakom restaurangen själva haft under sina resor till Asien. I den modernt inredda lokalen, influerad av asiatisk minimalism, serveras rätter som ramen (nudelsoppa), sushi, gyoza, wok och curry. Bland annat hämtar man inspiration från traditionell, kinesisk matlagning och olika asiatiska marknader; från det öppna köket serveras smaker från flera olika asiatiska kök, allt från den koreanska kimchin till den thailändska curryn. Den med sötsug kan även räkna med typiska desserter som inte alltid serveras runt om i Stockholm.

Lunchen är utformad för att man ska kunna ta såväl en snabb citylunch som en ordentlig långlunch. För den som är på resande fot ligger Centralstationen på andra sidan gatan, annars är läget centralt både för den som ska tillbaka till kontoret och för den som ska ut på en shoppingrunda eller göra något annat på stan. Sitt i den ljusa avdelningen med utsikt över gatan, eller sjunk ner i den lite mer dova avdelningen nära köket längst in.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
13
Google-logo
Google
4,3
1 084
Yelp-logo
Yelp
4,4
12

Recensioner av Weidao

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Snabba och bra service! Vi kom mitt i lunch ruschen och lyckades få de sista bordet. Dom va snabba med att ta beställning och få ut maten så man hann äta i lugn och ro på rasten.
Tog avokado sushi bara, smakade Inge speciellt men gott.
Mitt sällskap t...

Långsam service, maten var okej men det är stora portioner för pengarna. En mysig lokal och centralt läge.

Ett av mina säkra kort i stan. Bra mat, väldigt mysigt och lugnt, trevlig personal och bra läge nära centralen. Kanske lite opersonligt.

Listad i: Stockholm

Alltså. Njeee.. har ätit här två gånger. Första gången var helt okej, men inte mer än så, tog en vegetarisk raamen med risnudlar och andra gången tog jag en wook som var otroligt tråkig och rätt smaklös! Kändes som att de...

Edamame var kalla, sushi inte värt pengarna dem kostar, dock dem serverar gott Riesling!

Här finns det något för alla på menyn: Sushi, wok, gyoza, ramen och bibimbap. Jag har testat Pad Thaien, vegetariska Gyoza och Spicy Tuna sushi, allt var gott och vällagat men inget som direkt står ut som smaksensationer. Läget mitt på Vasagatan känns...

Här finns typ allt från Asien; Bibimbap, sushi, thai - jag hade svårt att välja. Åt en fritterad sushi med tonfisk, gott! Fräsch interiör och trevlig personal!

Åt Crispy duck ramen. Väldigt god och smakfull med bra sting! Trevlig och serviceminded personal.

Bra asiatiskt - kör mkt Take Away som håller hög kvalitet

En prisvärd och perfekt resturang sol ligger nära centralen, där du får maten snabbt. Jag åt en RAMEN som var helt okej men saknade lite sting och smak. Min väninnan åt någon lunch-deal med dumpling och wok - den var godare.

Vasagatan kryllar inte direkt av kulinariska upplevelser, Weidaos -två-dörrar-bort-grannde Il forno Con tapas har ju blivit ärad med titeln "Stockholms sämsta restaurang". Men nog om andra. På Weidao får du en fin bibimbap på lunchen och till kvä...

Tråkigt med så låga recensioner här, i jämförelse med Google eller andra ställen. Åt för första gången på Weidao igår och var inte besviken. Asiatisk är inte alltid min grej, men ändå fanns det flera rätter...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
13
Google-logo
Google
4,3
1 084
Yelp-logo
Yelp
4,4
12

Representerar du Weidao?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Weidao?

På Weidao serveras bland annat:

  • Sushi
  • Asiatiskt
  • Kinesiskt
  • Stark mat
  • Koreanskt

Vad kostar det att äta på Weidao?

Weidao ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$)/Budget ($).

Kan man beställa take away från Weidao?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Weidao. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Weidao sushi?

Ja, Weidao har sushi på menyn.

Serverar Weidao lunch?

Ja, Weidao har lunchserveringar.

Var ligger Weidao?

Weidao ligger på Vasagatan 7, 111 20, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 350m).