Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Glädjekällaren

Glädjekällaren erbjuder holistisk friskvård enligt energiformen GAS – glädje, avslappning och sömn. Tanken är att uppnå god hälsa genom att vitalisera kroppen med bra blodcirkulation. Bland annat kan du få massage eller gå på skrattgympa.

På Glädjekällaren ska man hitta en väg till en helhetskänsla. Studion ligger på Ynglingagatan 11 i Vasastan, ett stenkast från Vanadislunden, och specialiserar sig inom holistisk friskvård. Med andra ord står både kroppen och sinnet i fokus. Bland behandlingarna hittar du till exempel djupmassage, där man arbetar med fascior och bindväv. En annan behandling som erbjuds är den avslappnande och terapeutiska healingformen reiki, en behandling som man har lång erfarenhet av på Glädjekällaren.

Utöver massage och reiki erbjuder Glädjekällaren även skrattmeditation, eller skrattgympa som det också kallas. En lustfylld träning som utgår från diafragman, mellangärdet, och som ska stärka kroppen både fysiskt och mentalt. Med hjälp av skrattet ska man bland annat kunna förbättra djupandningen och matsmältningen, samt frigöra signalsubstansen serotonin. Det handlar även om att komma i kontakt med sina känslor och att vara mer närvarande.

Glädjekällaren ger även kurser i sömnstyrka, där det gäller att hitta balansen mellan avslappning och styrka i musklerna. Kursen ska hjälpa till med att avlasta kroppen och sinnet från stress, eftersom stress försämrar sömnen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

√Ąrlighet varar l√§ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Glädjekällaren!

Användarbilder på Glädjekällaren Visa alla

  • Lägg till bild