Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Aaltos

4,0
3 betyg
Redigera Aaltos

I Alvar Aaltos monumentala koloss på Sysslomansgatan ligger Svenssonkrogarnas ambitiösa tolkning av det italienska köket. Inredningen tar vara på Aaltos moderna arv men låter det också möta influenser från den italienska renässansträdgården. På menyn hittar man lufttorkade skinkor och italienska ostar, ofta tillsammans med genuina pastarätter eller kött, fisk och grönsaker från grillen, kvällen avslutas föredömligt med kökets tiramisu eller något från den snävt avvägda cocktaillistan.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 mar 2022

Otroligt mysigt italienskt ställe i Uppsala.
Vi har ätit runt mycket i den här staden men det här var nog ett av de absolut bästa ställena!

Personalen var otroligt trevlig och väldigt professionell. Dock blev det lite miss med vår mat och efter... Visa hela »

14 nov 2021

Oväntat häftig lokal, inredd i någon slags Dubai / modern italiensk fusion stil. Kändes som man var utomlands! Trevlig service och mottagande som visade oss till bordet. Jag testade bläckfisken till förrätt och den var toppen! Entrecote till huvudrätt också... Visa hela »

27 aug 2018 · Uppdaterad

Har varit här ett par gånger och stället levererar bra helhetsupplevelse. Cool inredning, personlig personal, bra service och maten är även den fin. Inget att klaga på även om det saknas något för att få till det lilla extra.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.