FROM VENEZUELA WITH LOVE

Midsommaren för mig i år blev inte bli helt enligt tradition.

Tillsammans med fyra andra Diplomatico National Champions från Rumänien, Belgien, Österrike och Italien gästade vi igår Wiens barer. Vi gästspelade i fyra olika barer inom gångavstånd och anordnade en liten gatufest. Varje bartender skapade sin egen cocktailmeny och för varje såld cocktail donerades pengar för medicin till Venezuela.

Tidigare i år fick vi möjlighet att åka till Venezuela för att uppleva landet, kulturen samt besöka Diplomatico destilleriet. Jag har aldrig känt mig så välkomnad i hela mitt liv. Så mycket värme och så mycket glädje, men det är också ett land vars befolkning lider.

Det finns knappt någon mat, medicin eller andra nödvändigheter. Många har flytt landet och varje dag är för många är en kamp. Trots få tillgångar har jag aldrig träffat så mycket folk som vill ge så mycket av det lilla dom har. Venezuela har gett oss otroligt mycket och detta är en början på ett projekt att få ge tillbaka.

Det kanske inte blev den Midsommar jag är van vid. Det blev inte så mycket små grodorna, sill och hoppa säck. Men det viktigaste för mig är att få vara med nära och kära. Vi alla har samlats för en god sak samtidigt som vi har fått möjligheten att utforska en ny stad och en ny kultur.

 

Följ min Midsommar / resa i Wien på Instagram

charlotte.halzius

Skriv en kommentar

You are One of the best my Queen 😘

Kommentera