Nordic Barshow är en tillställning där bartenders och andra inom industrin från främst norden men också hela världen möts för att driva barbranschen framåt. Här får man möjlighet att gå på utbildande seminarier och gå på spännande gästspel med bartenders från hela världen.

Nordic Bar Awards är en middag som arrangeras sista kvällen. Där delas det även ut priser till barer och bartenders som har presterat extra bra detta år. En fantastisk fest som låter den Nordiska Barscenen skina lite extra. En möjlighet att för oss att lära känna varandra bättre och ta den Nordiska Barscenen till en ny nivå!

Denna vecka är jag på Nordic Barshow och tillsammans med 7 andra kick-ass brudar har vi en takeover på Christiania Rooftop 17 juni klockan 18.00 till 21.00.
Tillsammans med Jameson välkomnar vi till ett festligt gästspel på en av Oslos bästa takterrasser. Vi är totalt 8 tjejer / 2 team som kör i omgångar. Detta innebär att drinkarna kommer bytas var 45:de minut!
Tillsammans med Lauren Sosnowsky från HOBO kommer vi representera Sverige då övriga team kommer ifrån Norge. Vi kommer gå ut som sista team och slå på stort !
Det är ett öppet event och alla är välkomna!

Christiania Rooftop 17 juni

18.00 -18.45 Ingrid & Caroline
18.45 -19.30 Malin & Livia
19.30 - 20.15 Milena & Ania
20.15- 21.00 Charlotte & Lauren

Det ska bli fantastiskt kul att få gästspela och ställa till med fest i en annan bar.
Att få lära känna nya bartenders och lära mig av dom. Samtidigt som att få äran att servera några av mina egna favorit cocktails.
Vi ses !

Följ min resa:
instagram:charlottehalzius

Skriv en kommentar