Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Drinkkväll för 8 personer

I torsdags hade jag och min sambo Frida en liten drinkbjudning hos oss nere i Palma, vi var totalt 8 personer och vi gjorde de två drinkarna i mina tidigare inlägg. Och självklart ska denna blogg handla mycket om recept för er att bygga upp drinkboken hemma.

Fridas absoluta favoritdrink är Margarita (recept), som även jag tycker är riktigt god, så den var given. Nästa drink var en French 75 (recept), en syrlig ginbaserad "vuxenlemonad". Dessa 2 drinkar har väldigt hög "likable rate" vilket är skitbra när man är osäker på vad alla tycker om. Jag serverade drinkarna i två kannor, vilket blir mer lätthanterligt när man har flera gäster.

När man gör till flera gäster kan ni bara multiplicera receptet gånger antal gäster. Jag hittade 2 plastskålar som fungerade fin fint att blanda i. I den ena blandade jag Tequila, Cointreau, limejuice, lite socker och i den andra blandade jag Gin, citronjuice, sockerlag och Cava. Något som är viktigt nu är att tillsätta vatten eftersom jag inte kommer att skaka drinken, jag räknar på 2 centiliter vatten / drink. Blandade runt smaka av och sedan hälld upp i kannorna. Tillsätt massor med is, garnera några glas med saltkant och limeskiva, de andra med körsbär och sedan är det bara att servera. Enkelt va!

Kolla in mina tidigare recept, kör hårt och lycka till.

 

Skriv en kommentar