Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
En inspirerande bildskön drinksöndag

Förra torsdagen släppte jag nya cocktail menyn på Penny & Bill, det känns verkligen hur bra som helst. Jag beskrev i ett tidigare inlägg att det är en väldigt påfrestande process. Idéer ska bli verklighet, smaker och balans ska sitta, design, utformning, responsen av gäster och att visa upp något som man är stolt över är läskigt då man utsätter sig för att få kretik. Men det är en del av vad som får mig att ticka och jag är grymt grymt stolt, glad och ser fram emot att får er alla att smaka, njuta och bara ha det riktigt gött på baren.

Överst visas Tulahuén, en drink på Pisco Waqar, elderflower, pale cream sherry, cinnamon, lime sherbet, saline solution, p&b bitter

 

Njut av en bildskön söndag.

Juicy Goose - P&B spiced pineapple rum blend, charcoaled pineapple,
fresh pineapple, lime

Här grillar vi ananas på vår kolgrill. Vi råsaftar den grillade ananasen sen tar vi skalet och det som finns kvar lägger vi ner i vår ljusa romblend. Vi smaksätter även romen med stjärnanis, nejlika och kryddpeppar. Vi använder alla delar av frukten för att absolut inte kasta något.

 

Old Fashioned 63,5 - House blended bourbon, Aperol, Pedro Ximenez sherry,
Cherry Heering, 4 filés of orange.

Old Fashioned är en perfekt drink som den är men vi tog oss an att göra vår variant. Blandar 3 olika bourbon whiskeys, filér av 4 apelsiner, Aperol, Perdo Ximenex sherry och Cherry Heering. Lägger allt i en vacumpåse och sedan tillagar detta med hjälp av en sous vide. 63,5 grader i temperatur och under 30 minuter, sen låter vi den vila.

 

Espresso Martini - Absolut Vodka, P&B dark rum blend, cardamon, muscovado, espresso, cacao, vanilla.

 

Jag är så otroligt stolt över denna meny, känner att det är något av det bästa jag skapat. Allt har en tydlig anledning, vi jobbar mer hållbart än någonsin, kastar minimal med råvaror, använder inga plastsugrör, färgsätter med råvaror och vi har så otroligt jävla kul. Ska bli skitkul att servera er. Ses!

Skriv en kommentar