Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

SKÖNHET

Hårvård: produkterna jag inte klarar mig utan

Mitt intresse för hudvård har ökat avsevärt senaste året, och även hårvård blir mer och mer intressant. Jag inser att det finns saker som faktiskt kan hjälpa till, och då är det väldigt förmånligt att få ta del av nya produkter, som jag får göra ibland. Min hårrutin består egentligen bara av att tvätta med shampoo och balsam (använder inget specifikt men gillar exempelvis Maria Nila, Antonio Axu, Moroccanoil, Head & Shoulders och Björn Axén för att nämna några). Jag duschar nästan alltid på kvällarna, så att jag kan göra det i lugn och ro, och känner jag för att lyxa till det lägger jag i en hårmask från Maria Nila eller Moroccanoil. Om jag är lat låter jag det självtorka över natten, men då måste jag oftast styla det på morgonen med plattång eller varmluftsborste. Annars fönar jag det med min fantastiska Remington Air3D (tips!), men jag måste säga att en varmluftsborste är det bästa verktyget man kan ha. Just nu är jag utan då jag gav bort min till min mamma, men den både torkar, stylar och tar bort friss.

Förutom denna rutin använder jag väldigt få, utvalda produkter som är ganska nya i mitt liv, men som jag nu absolut inte kan leva utan.

HÅROLJA & HÅRSERUM FRÅN MISTIK
VASS PR introducerade mig för Mistik tidigare i höst. Märket kommer från Kanada och grundaren är en kemist som besitter en enorm kunskap samtidigt som han värnar om miljön. Detta är alltså ett väldigt naturligt hårvårdsmärke som är bra för både oss och naturen. Jag har testat lite olika produkter från dem, men deras hårolja och hårserum är helt MINDBLOWING. Det är typ de bästa hårprodukterna jag någonsin provat. Jag använder båda på handdukstorkat hår, först oljan sen serumet. Håret blir smidigt, fylligt och alldeles lent. Jag har sedan jag börjat använda dessa fått flera komplimanger för mitt hår, vilket annars aldrig händer.

TORRSCHAMPOO & "BLOW DRY CONCENTRATE" FRÅN MOROCCANOIL
Innan jag träffade detta torrschampoo har jag starkt varit emot fenomenet som alla andra älskar. Jag upplever att alla andra torrschampoon jag testat smular sig, gör håret grått eller lämnar en "äcklig" känsla vilket jag får panik av. Detta torrschampoo från Moroccanoil är magiskt. Jag är frälst. Tack vare detta kan jag gå en vecka utan att tvätta håret, det har aldrig hänt innan, och min kompis hörde nyligen av sig och sa exakt samma sak. Koncentratet har jag i strax innan föning vilket ger håret en härlig, mjuk och medgörlig textur.

Ska ni ge er in i hårvårdsdjungeln och vill veta var ni ska börja så kan jag verkligen rekommendera dessa!