Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!


När man som jag jobbar som med makeup och hår så står man ofta i dumma och konstiga ställningar för att komma åt och få bra ljus. Det brukar tyvärr resultera i jobbiga spänningar i nacke och rygg men tidigare idag fick jag lite hjälp!

Jag lyckades nämligen få tag på en sista-minuten-tid hos gulliga Paula på Massage Mitt i City i Kristianstad - efter en stunds knådande och masserande så fick hon bort det mesta - så skönt! Och när hon tog betalt efteråt skämdes jag nästan - inga höga Stockholmspriser där inte!

Massage måste nog vara en av guds stora gåvor till människan - samtidigt som det visst kan göra rätt ont ibland så är det så skönt när spänningarna släpper och efteråt blir man som en ny människa. Alltid när jag är i Thailand på semester brukar jag se till att ta en ordentlig Thaimassage varje dag - när man sen kommer hem är man som en gummimänniska!

Brukar du själv gå och få massage? Jag vet att många företag erbjuder det till sina anställda som en löneförmån - det gjorde jag när jag hade anställda tidigare. Ett väldigt uppskattat inslag!

Kram M

Skriv en kommentar

Hej Mats! Jobbar på ett sjukhem på natten där vi lyfter ganska mycket tunga lyft.Där skulle kommunen vara snälla och tänka på oss inom vården men ack nej det kostar för mycket att få massage.Gott slut och Gott nytt år och kör nu försiktigt hem.Kram.

Är dålig att knata iväg o få en, ack så välbehövlig, massage. Men har i alla fall fått en massagedyna så jag sköter det någotsånär hemma :)

Skönt att du fick en prisvärd omgång innan detta år tar slut :)

Kraaaam

Åh det låter underbart det där med massage. Jag förstår verkligen att du behöver. Som du säger, det är guds gåva till mänskligheten. Synd att det är så dyrt annars skulle jag gå en gång i veckan.
Kram

håller absolut med dig älskar att få massage men jag brukar mest få det hemma .men i sommras när jag var på semester med farmoor &farfar så fixade farmor så att jag fick massage eftersom hon visste att jag tyckte om det.och jag tycker nog det var den bästa massagen jag har fått hitills hon massreade jätteskönt och efteråt så kände jag mig jättebra i ryggen!!!

Varför just Kristianstad - det är ju sveriges ände.....

Ja, jag brukar väl få massage.. Mor är ju utbildad energi magnetmassör... Men jag är väääldigt duktig på att ge massage själv... Känna in, healing och knåda brukar vara mina saker...

Syns på söndag! Gott nytt år på dej...

Underbart för rygg och nacke med en rejäl genomkörare! Det gäller att dricka ordentligt efteråt bara så att man kan göra sig av med alla slaggprodukter.

Är själv dålig på att stå/ sitta rätt på jobbet, känns inte så schysst mot patienterna att börja hissa upp sängen mitt i natten när man ska koppla nå´t dropp...
Landstinget är ju inte direkt kända för sin... Visa hela »

Jo jag får massage en gång i veckan pga av min whiplashskada, men för mig är det inte skönt alls bara ett nödvändigt pinande, men nån eller ett par timmar efteråt kommer effekten och jag kan få må bättre resten av den dan och då är det värt att pinas en stund.

Glad att du fick njuta av din massage iaf.

Kram Madeleine

Mmmm...massage är underbart - att få! Men sååå tråkigt att ge ;) Blev allt lite avis nu...det var allt för länge sen sist. Måste åtgärdas! Tyvärr bor jag ju långt från Kristianstad, så det får bli på annan ort, haha!

Kram!

Jag har aldrig vart på massage, inte riktig massage... men känner att jag skulle behöva det, fyra månader med armen fast knuten i bältet är liksom ingen bra ställning att utföra skolarbete i så nu för tiden är både axlar och nacke är överdrivet ömma efter en arbetsdag med ungarna!

Det funkade ju under den tiden jag gick hos sjukgymnasten för då löste han mina spänningar på nåt... Visa hela »

Kommentera