Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!


Lite såhär tänker jag mig det kommande året i bilder när det gäller herrmode och styling. Något längre hår som kan stylas i både en klassisk frisyr till arbete och fest och en mer bohemisk stil lediga dagar. Kläderna följer ungefär samma tankebana - klassiskt välskräddat snitt kombinerat med en mer soft och casual stil - det ena behöver inte utesluta det andra.

 

 

Som vanligt gillar jag när man bygger upp sin bas kring några få lite mer exklusiva plagg och accessoarer som sedan kompletteras med lite enklare basplagg. Fluga och slips får gärna ha en färg som går igen i exempelvis skjorta utan att för den skull vara "övermatchad" - en prickig fluga till en randig skjorta kan till exempel vara hur ballt som helst om man återfinner några stänk av samma färg i dem. Näsdukar och bälten i olika färger är bra och enkla accessoarer för att förnya en look!


Tweed i retroskärning har förmodligen kommit för att stanna ett tag, välj här lite bättre kvalitet då lågpriskedjorna ofta har svårt att få till passformen - ska du ändå lägga en massa pengar på ändringar hos skräddare är det lika bra att lägga en extra slant redan från början!

Kanske några tips och idéer att hålla ögonen öppna efter under mellandags,- och januarirean!?

Kram M

Skriv en kommentar

Alltid bra med dina tips. När man själv har noll koll så är det bra att få tips från ett proffs :)

Kommer det något med herrarna Carlssons design under 2013???

Kram Madeleine

Mats C.
· Svar till madeleinejohansson


Oj, jag vet inte - en ny skjorta kanske?

Kram M

Kul! Tipsar vidare till intressenter i familjen :)
Gott Nytt År på dig!
Kram!

Bra där med lite trendspaning inför 2013 när det är precis i startgroparna.
Hoppas ni får en riktigt mysig nyårsafton och ingen upprepning av förra årets drama...
Stor Kram och Gott Nytt År!

Mats C.
· Svar till Malin - Ludvika


Haha, tack!

Nej, i år får alla njurstenar hålla sig i schack!

Kram M

Kommentera