Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bananer i pyjamas har säkert de flesta hört talas om. Men bananer på stan...? Jag kom i kontakt med killarna på nyårsafton 2013/2014 när jag, Johanna och Janne följde med Magnus på en jobbresa ombord på Silja Galaxy till Åbo. Ni kan ju bara föreställa er hur alla var på och ville ta selfies med bananerna, jag och Johanna inkluderade. Vad jag då inte visste var syftet med att knata runt utklädd till en banan. Det vet jag nu och jag är full av beundran.

Såhär beskriver Bananer på stan sig själva:

Bananer På Stan är en ideell förening från Stockholm, som vill skapa ett samhälle där människor kan leva, bo och vara lyckliga alla veckans dagar. Vi syns oftast på Stockholm gator och torg, för att sprida glädje. Men vi försöker även att besöka andra länder och städer så ofta vi kan för att dela med oss av den energin och glädjen vi besitter. 

Vi har valt att stödja Barncancerfonden med den här insamlingen för att kunna bidra till forskningen kring barncancer. Vi ser det som ett samhällsansvar att stödja någon slags välgörenhet, och då ligger Barncancerfonden väldigt nära till hands för oss. 

Alla som arbetar med Bananer På Stan jobbar helt ideellt. Vi uppträder på diverse evenemang samt driver en webbshop där man kan köpa våra produkter. 80% av alla intäkter skänker vi oavkortat till den här insamlingen och Barncancerfonden. Resterande 20% investerar vi i nya produkter att sälja.

Det är alltså med stolthet som jag (och Magnus) bär våra Bananer På Stan T-Shirts, skaffa en du med! Insamlingen är i skrivande stund i uppe 73.275 kronor och målet är satt till 100.000 kronor. Följ bananernas framfart på Instagram - du hittar deras konto här!

Ha en härlig fredagkväll!

Kram M

Skriv en kommentar

Har följt Bananer På Stan på Instagram ganska länge nu, tack vare tips från er :) och ser att de gör ett fantastiskt och imponerande arbete för att stödja Barncancerfonden. Heja heja! Jättebra att deras arbete blir uppmärksammat!
Kramkram!

Hej!
När man klickar på din länk så kan man lägga en beställning på t-shirtar eller mössor men det står inga priser? Kan du skriva avd det kostar?? Kram Jeanette

Mats C.
· Svar till Jeanette


Vad konstigt!? Testa denna länk istället!

http://m.bananerpastan.webnode.se/produkter-1/

Kram M

kul i de det här.

Kommentera