Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Just nu är jag inne i en intensiv jobbperiod som kanske inte syns speciellt mycket utåt men tro mig när jag säger att det råder febril aktivitet både i hjärnan och hemma på kontoret. Samtidigt vill man ju hinna med så mycket annat - ja du vet säkert precis vad jag menar - allt det där man vill hinna med men måste prioritera bort av tidsbrist.

Den här dagen tänker jag i alla fall försöka spendera på bästa möjliga vis; ett gymbesök kommer det absolut att bli, kanske en vårpromenad (om vädret vill) och kanske till och med ett biobesök mot kvällen? Vi hade bioambitioner tidigare i veckan men gissa vad...? Vi hann inte.

Nej, idag blir en ren och skär njuta-dag!

Kram M

PS!

Du glömde väl inte att ställa fram klockan en timme inatt?

Skriv en kommentar