Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Så härligt att få återgå lite till normala rutiner; speciellt när det gäller kosten. Har haft riktiga cravings efter fröknäcke hela sommaren och nu fick vi äntligen tid att slänga in en plåt till frukost!

Idag väntar lite klädinköp inför Charlotte och Anders bröllop i Frankrike. Festligheterna pågår i flera dagar och med flera olika teman varje dag så det är en hel del olika outfits som behöver fram. En del är beställt och kommer på posten, förhoppningsvis idag! Som tur är har vi duktiga Thomas Malmros på Showstore ståendes standby att göra alla nödvändiga justeringar och ändringar. Väldigt sällan jag köper vare sig byxor eller skjortor utan att låta sy om och specialanpassa dem till en passform jag gillar.

Lite senare i eftermiddag har jag lovat att följa med Magnus som sällskap när han ska uppträda på Cinderellabåten. Blir ju så himla mycket "dötid" på en 24-timmar lång kryssning när uppträdandet inte ens tar en timme i anspråk. Vi får passa på att äta gott och bara njuta av resten av resan helt enkelt!

Kram M

Skriv en kommentar

Hej Mats!
Visst är det skönt att återfå vardagsrutiner. Jag har längtat efter att komma igång och powerwalka igen. Har varit väldigt dåligt med det i sommar eftersom jag jobbat mycket. Man känner sig mycket piggare.
Ha en trevlig dag på havet.
Kram Pia

Ses på båten.....kram :)

Hej och god morgon :) ledig dag idag, tog en extra semesterdag ;) så jag har morgon fast klockan snart är 11 ;) blev inspirerad av ditt fröknäcke och kom på att jag köpte en påse från risenta som var en färdig blandning av frön, man skulle bara tillsätta vatten och lite olja.. så nu står första plåten i ugnen :) doftar härligt! ha en härlig dag och kommande helg! kram Kristin

Hoppas vi ses på båten.Sitter på bussen ner till huvudstaden.

Visst är det skönt med lite vardag igen, allt har ju sina för- och nackdelar. Här har det också gjorts fröknäcke, en "vanlig" sats och en med chili och lite örtkryddor, sååå himla gott!
Vilket perfekt väder för att ge sig ut på havet, njut och ha det toppen!
Kram

Kommentera