Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Igår gjorde jag ett kul jobb för Volvo. Det var ett exklusivt event för speciellt inbjudna där den nya Volvo V90 skulle premiärvisas för första gången. Den officiella lanseringen för media skedde sedan nu idag. Riktigt fin bil för den som är på jakt efter en kombi! Mitt uppdrag under gårdagen var bl a hår och makeup på Viola Martinsson (det är hon som sjunger den officiella Volvo-låten "Made of" som går i alla reklamfilmer. Hon kickade nämligen igång kvällen med att framföra just den låten i Volvos Showroom i Kungsträdgården här i Stockholm.

Hann även med en klippning hos härliga Lotta på Af Stockholm!

Makeuplogen var av det större slaget!

Mitt andra uppdrag för kvällen var att plåta hela eventet, både vimmel och den nya bilen. På plats var främst gäster från näringslivet men även vår statsminister Stefan Löfven. Här nedan ser du några av bilderna jag plåtade under kvällen.

Håkan Samuelsson är VD för Volvo Cars.

Nya Volvo V90!

Operakällaren låg bakom kvällens meny!

Min vän Catarina som jobbar på Volvo fick också min hjälp med hår och makeup!

Helena Stålnert och Malin Torkelsdotter-Poole

Viola Martinsson

Viola MartinssonViola Martinsson

Håkan Samuelsson och Stefan Löfven

Stefan Löfven provsitter nya bilen!

Jag och Catarina!

Jätteskoj jobb - alltid extra kul när jag kan sammanföra mina två kunskapsområden i ett och samma uppdrag! 

Kram M

Skriv en kommentar

Kul kul! :) Lyckost dig! Och lyckost Volvo framför allt! ;) Jättefina bilder! Bäst är du!
Kram!

Vad kul att du fick använda dina fotokunskaper också, jättefina bilder! Å snygg makeup också förstås :)
Kram

Kommentera