Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eftersom jag inte hade något direkt inbokat idag så passade jag på att skjutsa Magnus till flyget (han har jobbat i Göteborg idag) och använde sen resten av dagen till ärenden.

Bland annat hamnade jag på Amazing Seven i Farsta Centrum; kände att jag behövde lite nya kläder. Klurar på en ny smoking från POUR; jag har en mörkblå som jag haft på Charlotte och Anders bröllop i somras och nu senast på ELLE-galan. Passformen är såpass bra att jag skulle vilja ha den även i svart till ett event jag ska på i slutet av månaden.

Hittade även en sjukt snygg jacka i siden från ett annat favvomärke; Nikolaj d'Etoiles. Inte alls likt mig att falla för något såpass mönstrat men blev verkligen försälskad i den. Kanske något till våren och sommarens fester?

Nu ikväll har jag och hundarna inte gjort ett skapandes dyft, skönt med såna dagar ibland!

Kram M

Skriv en kommentar

Ja men jätte snyggt på er båda två. Jackan passar dig jätte bra tycker jag.. Men allt klär ju en skönhet så klart det blir bra. Ha det gott. kram

Ibland är det roligt att överraska sig själv. Jag gillar inte heller mönster men häromdagen köpte jag mönstrade byxor, har jag inte haft sedan jag var barn. Snygg jacka du köpte!

Kommentera